free download 78 travel guides written by experts

Nou la IAA: Actros Edition Black Liner/ White Liner:

Mercedes-Benz Actros – la un nivel remarcabil

· Exteriorul Actros Edition: un camion la superlativ
· Interiorul Actros Edition: visul oricărui şofer
· Siguranţa şi eficienţă ca standard
· Ediţie limitată de 500 de unităţi

Ediţia Black Liner şi White Liner de la Actros este cea mai exclusivistă şi mai atractivă versiune a unui camion de cursă lungă. Cu un aspect remarcabil la exterior, de la vopseaua metalică la dunga transversal decorativă, şi perfect echipat în interior, de la scaune speciale, îmbrăcate în piele, la Active Brake Assist, noua Ediţie Mercedes-Benz Actros pune marca în valoare.

Exteriorul Actros Edition: un camion la superlativ

Privind exteriorul Actros Edition, devine imediat clar faptul că acesta este un camion la superlativ: disponibil în varianta de culoare alb diamant (Actros White Liner) sau negru obsidian (Actros Black Liner), fiecare cabină prezintă o dungă transversală dublă, lată, de o elegantă nuanţă de gri. Aspectul specific este subliniat de linia oglinzilor exterioare cu detalii cromate (Actros Black Liner) sau albe (Actros White Liner), trepte din oţel inoxidabil (Actros Black Liner) sau finisate cu vopsea neagră (Actros White Liner), linia farurilor pe negru (Actros White Liner) sau cu aspect cromat (Actros Black Liner), iluminare LED pe timp de zi şi lumini de poziţie LED. Inscripţia Edition şi emblema aflată pe uşă subliniază caracterul special al Actros Edition. (Versiunea Actros White Liner are de asemenea jante din oţel cu finisaj de vopsea neagră.)

Interiorul Actros Edition: visul oricărui şofer

Interiorul se dovedește a fi într-adevăr visul oricărui şofer. Scaunele îmbrăcate în piele maro, cu control al temperaturii şi aplicaţiile din piele broşate creează o atmosferă deosebită. Volanul şi suporturile pentru braţe sunt de asemenea îmbrăcate în piele, la fel ca şi covorașul de pe mijlocul podelei şi cel din compartimentul deschis pentru depozitare, aflat în partea superioară a panoului de comandă. Designul panoului de comandă şi al ieşirilor de ventilaţie este din lemn de esenţă superioară de culoare neagră mată. Covorul de velur maro completează impresia generală de confort şi exclusivism.

Alte echipamente standard includ claxonul cu aer comprimat, staua luminată Mercedes-Benz, parasolar, trapă culisantă, parasolar acţionat electric pentru parbriz, control automatic al climatului cabinei, lumină ambientală şi o ladă frigorifică. Toate acestea combină confortul, funcţionalitatea şi estetica pentru a obţine efectul optim. Actros Edition poate fi dotat cu jante din aluminiu argintii sau negre.

Siguranţă şi eficienţă ca standard

Siguranţa şi eficienţa sunt alte caracteristici de care Actros Edition dispune pe deplin. Echipamentul standard, generos, este îmbunătățit la Actros Edition Black Liner şi White Liner prin caracteristici ca Active Brake Assist 2 (de asemenea cunoscut ca sistemul de asistenţă la frânare), care recunoaşte şi obstacolele staţionare, Lane Assistant, control al stabilităţi şi un airbag pentru şofer. Dispozitivul de încetinire şi control al proximităţii sunt de asemenea disponibile opţional. Deflectoarele de aer cu extensii laterale cabinei şi designul aerodinamic al panourilor deflectoare laterale scad şi mai mult consumul deja redus de combustibil. O pre-echipare pentru sistemul telematic FleetBoard se găseşte deja pe bord.

Mercedes-Benz livrează Actros Edition Black Liner şi White Liber cu cabine L-cab şi Megaspace şi cu toate variantele de motorizare. Numărul camioanelor produse este pe atât de exclusivist pe cât este echipamentul: Edition se limitează la 500 de autovehicule.

Actros Edition de la Mercedes-Benz își va face debutul în cadrul IAA Commercial Vehicles din Hanovra, la sfârşitul lunii septembrie. Mai multe detalii despre IAA pot fi găsite începând cu data de 3 septembrie pe website-ul www.mercedes-benz.com/iaa.

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *