free download 78 travel guides written by experts

Nou la editura CORINT – „Atlasul corpului uman” de Profesor Peter Abrahams

ATLASUL CORPULUI UMAN

Structura si functiile organismului

de Profesor Peter Abrahams

V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier? Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum si de ce este produsa saliva?

In Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului, profesorul Peter Abrahams va raspunde la aceste intrebari si la multe altele, ajutandu-va sa intelegeti complexitatea structurii corpului omenesc si modul de functionare a intregului organism.

Cartea descrie componentele acestuia, de la cap la degetele membrelor inferioare, si este structurata in noua capitole, intitulate: capul, gatul, toracele, membrele superioare, abdomenul, sistemul reproducator, bazinul, membrele inferioare, sistemul corpului uman.

Fiecare sectiune include imagini color detaliate, peste 400 in tot volumul, care fac textul accesibil si care sunt insotite de adnotari suplimentare despre oase, muschi, organe interne, vasele de sange si nervi, oferindu-va posibilitatea de a va forma rapid o imagine completa despre o anumita zona a corpului.

Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului este o lucrare de referinta atat pentru cei care studiaza sau predau anatomia omului – elevi, studenti, profesori –, cat si pentru cultura generala a cititorului nespecializat.

De acelasi autor:

ENCICLOPEDIA MEDICALA A FAMILIEI.
Ghid esential despre mai mult de 120 de afectiuni medicale, boli si sindroame
de Peter Abrahams

Oferind peste 500 de ilustratii, inclusiv diagrame color cu explicatii, ale organelor afectate ale organismului, precum si imagini obtinute prin cele mai moderne tehnici de imagistica medicala, Enciclopedia medicala a familiei este un ghid informativ si extrem de util pentru o multitudine de probleme de sanatate, reprezentand o lucrare de referinta folositoare deopotriva studentilor la medicina si publicului larg.

Format: 21 x 28,5 cm, 256 pagini Cartonatã, policromie
Pret: 84,90 lei

Profesorul Peter Abrahams practica medicina de mai bine de 30 de ani. A predat cursuri de medicina si anatomie la diferite institutii internationale de invatamant, printre care Universitatea din Londra, Universitatea din Middlesex si Universitatea din Cambridge, precum si la Universitatea din Iowa, SUA. A sustinut prelegeri in tari precum Egipt, Ghana si Israel, lucrand pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii. A scris si redactat multe carti, printre care Clinical Anatomy of Practical Procedures (1975), An Atlas of Normal Radiological Anatomy (1978), Essentials of Clinical Anatomy (1986) si An Imaging Atlas of Human Anatomy (1992).

In plus, a publicat multe CD-uri interactive, menite sa vina in sprijinul studentilor la medicina.

La Editura CORINT a aparut in anul 2010 Enciclopedia medicala a familiei, de acelasi autor.

Bucuresti, 14.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *