free download 78 travel guides written by experts

Nou la editura Corint – „Anxietatea” de Edmund Bourne si Lorna Garano

ANXIETATEA
10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul

de Edmund Bourne şi Lorna Garano

Edmund Bourne este autorul bestsellerului The Anxiety & Phobia Workbook, vândut în peste 1 000 000 de exemplare

Traducere din limba engleză de: Luiza Gervescu
ISBN: 978-973-135-638-9
Format: 13×20 cm, copertă broşată
Nr. pagini: 160
Preț: 24,90 lei

Nu lăsaţi anxietatea să vă întunece viaţa!

EDMUND BOURNE este psihoterapeut specializat în tratarea anxietăţii şi a problemelor conexe. Mulţi ani a fost directorul Centrului de Tratament al Anxietăţii din San Jose şi Santa Rosa, California.

Bestsellerul The Anxiety & Phobia Workbook s-a vândut în peste 1 000 000 de exemplare, iar specialiştii în psihiatrie o recomandă frecvent pacienţilor. Cărţile lui Bourne, traduse în numeroase ţări, au ajutat milioane de cititori să depăşească tulburările de anxietate şi fobiile.

ANXIETATEA este o carte care oferă strategii practice, accesibile şi eficiente pentru a învinge stările neplăcute de anxietate, ca să ne putem bucura în linişte de viaţă.

Lucrarea se adresează publicului larg, metodele propuse aici putând fi puse în aplicare oricând şi oriunde, fără a fi nevoie să apelăm la terapiile de specialitate.

Despre Autori:

Edmund J. Bourne este medic specialist în tratarea tulburărilor de anxietate şi a problemelor conexe. Cele mai bine vâdute cărţi ale sale, The Anxiety and Phobia Workbook şi Beyond Anxiety and Phobia, au ajutat sute de mii de persoane din lumea întreagă. Bourne locuieşte şi lucrează în Hawaii şi în California.

Lorna Garano este scriitoare. Locuieşte în Oakland, California.

Bucuresti, 22.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *