free download 78 travel guides written by experts

Nou Director Executiv la GENESYS Systems

GENESYS Systems, unul dintre cei mai importanţi furnizori IT&C de soluţii, sisteme, servicii şi aplicaţii software de business din România, anunţă numirea oficială a Andreei Mărăşescu în funcţia de Director Executiv al Diviziei de Aplicaţii Software.

Andreea Mărăşescu s-a alăturat echipei GENESYS Systems în luna ianuarie 2010, în calitate de Director Executiv al Diviziei de Aplicaţii Software din cadrul grupului GENESYS.

Doctor în Informatică Economică, Andreea are o experienţă de peste 14 ani în domeniul IT&C  iar traseul ei profesional include poziţii de top în companii precum Microsoft România, unde în calitate de Specialist Team Unit Lead a coordonat echipa de Presales, având ca rol principal poziţionarea şi vânzarea soluţiilor Microsoft în conturile-cheie din România.

„Decizia de a o numi pe Andreea Mărăşescu în funcţia de Director Executiv al Diviziei de Aplicaţii Software este una strategică; sunt foarte încrezător că experienţa de management a Andreei, competenţele şi profesionalismul său sunt atuuri care ne vor ajuta să punem în practică planurile de dezvoltare a Diviziei de Aplicaţii Software din cadrul GENESYS Systems”, declară Sorin Baltag, fondator şi CEO al grupului GENESYS.

Misiunea Andreei Mărăşescu constă în accelerarea dezvoltării Diviziei de Aplicaţii Software, a eficienţei şi  performanţei acesteia şi în generarea de noi oportunităţi de business pentru GENESYS Systems. Din punct de vedere organizatoric, rolul său este acela de coordonare a Departamentului de Vânzări şi Marketing precum şi al Departamentului Tehnic din cadrul Diviziei de Aplicaţii Software.

„Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur echipei GENESYS Systems. Priorităţile mele  pe termen mediu sunt dezvoltarea echipei şi a competenţelor, îmbogăţirea portofoliului de soluţii pe care le oferim clienţilor noştri, precum şi dezvoltarea relaţiilor de parteneriat cu cei mai importanţi furnizori de platforme şi soluţii software. În ceea ce priveşte portofoliul de soluţii, ne vom axa în continuare pe dezvoltarea şi implementarea de sisteme Customer Relationship Management (CRM), Assets Management, Workflow şi Portaluri, precum şi aplicaţii custom, bazate pe tehnologii Microsoft şi Java. Vom confirma profesionalismul şi dedicarea ce caracterizează echipa şi vom consolida poziţia GENESYS Systems în topul celor mai importanţi  furnizori de  aplicaţii software de business din România”, declară Andreea Mărăşescu.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *