celula de arta octombrie

NOU de la NIVEA: ediția limitată Blossom Up

Bucură-te de parfumuri feminine, delicate și senzuale!

Lasă-te cucerită de parfumurile fine și feminine ale gelurilor de duș și antiperspirantelor în ediție limitată Blossom Up! Aromele senzuale sunt gata să îți ofere zi de zi o senzație supremă de răsfăț și îngrijire delicată pentru pielea ta.

SPRAY ANTIPERSPIRANT NIVEA BLOSSOM UP CHERRY BLOSSOM- EDIȚIE LIMITATĂ

Aroma delicată a florilor de cireș te reîmprospătează și îți asigură protecție antiperspirantă de încredere timp de 48h. Se usucă rapid, oferă prospețime intensă și o senzație de piele curată, întreaga zi. Preț recomandat: 15.05 lei.

Nivea Blossom Up

GEL DE DUȘ NIVEA BLOSSOM UP SAKURA – EDIȚIE LIMITATĂ

Parfumul fin al florilor de Sakura îți oferă o senzație supremă de răsfăț! Gelul de duș luxuriant și cremos îți mângâie pielea și îți încântă simțurile la fiecare duș. Preț recomandat: 20.17 lei.

SPRAY ANTIPERSPIRANT NIVEA BLOSSOM UP GOLDEN ORCHID – EDIȚIE LIMITATĂ

Cu o formulă blândă, emolientă, fără alcool poate fi folosit chiar și imediat după epilare. Lasă pielea catifelată, și oferă protecție antiperspirantă timp de 48h. În plus, are un parfum fin și feminin de Orhidee delicată, care te va însoți întreaga zi. Preț recomandat: 15.05 lei.

GEL DE DUȘ NIVEA BLOSSOM UP TIARE – EDIȚIE LIMITATĂ

Spuma delicată și catifelată îți îngrijește pielea, iar aroma exotică de cocos îți răsfață toate simțurile. Datorită uleiului de jojoba, pielea este mai hidratată și mai fină. Preț recomandat: 20.17 lei.

SPRAY ANTIPERSPIRANT NIVEA BLOSSOM UP MAGNOLIA – EDIȚIE LIMITATĂ

Bucură-te de parfumul florilor de magnolie, dar și de protecție antiperspirantă de încredere, timp de 48h. Produsul se usucă rapid și oferă o senzație reconfortantă de prospețime pentru întreaga zi. Preț recomandat: 15.05 lei.

GEL DE DUȘ NIVEA BLOSSOM UP APRICOT – EDIȚIE LIMITATĂ

Textura cremoasă are un parfum irezistibil care îți va încânta simțurile, iar uleiul natural din sâmburi de caise îți va oferi un moment de răsfăț sub duș. Îți vei simți pielea mai hidratată, mai fină și delicat parfumată după fiecare duș.

Preț recomandat: 20.17 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *