metalshow

Jucătorii de la Atletico Textila au un nou coechipier – Leonard

În episodul de aseară, Leonard, dușmanul de la Geamgiul Colentina, ajunge în cea mai simpatică și lipsită de talent echipă de fotbal, Atletico Textila. Deși e un jucător bun, Leonard nu reușește prea ușor să își facă prieteni, pentru că își petrece cea mai mare parte a timpului făcând aroganțe, lăudându-se sau certându-se cu toți cei din jur.

Vestea noii achiziții nu a fost deloc fericită pentru antrenorul Traian, dar nici pentru jucători, însă decizia fusese deja luată de Raluca.

Echipa antrenată de Traian a fost susținută de peste 1.3 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 21:20 – 22:24. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Atletico Textila a fost lider de audiență, cu 9.4 puncte de rating și 21.1% cotă de piață, în timp ce postul situat pe locul doi a înregistrat 8.0 puncte de rating și 18% cotă de piață.


Vlăduț pare că tocmai a intrat în cea mai bună perioadă din viața lui! După o lună în care a avut succes la domnișoare, primește câteva mesaje care îl incită de la o femeie pe care o vede în fiecare zi, așa cum chiar ea spune. Însă nu este chiar simplu pentru el să afle cine îi dă mesajele, iar nopțile îi devin de coșmar, tocmai din cauza acestei tensiuni.

Să fie Livia, care îi servește în fiecare zi cu bere, după “obositoarele” antrenamente de pe gazon? Sau Raluca, soția lui Nea Gică? Gândul nu îi dă pace decât în momentul în care află cine se află în spatele mesajelor: Iuliana, asistenta Ralucăi. Din acest moment, se pare că viața lui Vlăduț se va schimba complet și Iuliana o să îl inițieze într-o lume complet nouă pentru el.

Aventurile de pe gazon și nu numai continuă! Joia viitoare, de la 21:30, vom afla cum evolueaza Leonard în noua echipă, dar și ce alte suprize au mai pregătit băieții de la Atletico Textila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *