metalshow

World Class România deschide un nou centru de fitness în Militari Shopping, al 20-lea din București

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, va deschide, în luna iunie a acestui an, cel de-al 20-lea centru de fitness World Class din rețeaua sa. Situat în centrul comercial Militari Shopping, clubul va oferi programe de antrenament, atât pentru pentru adulți, cât și pentru copii, iar investiția acestuia se ridică la o valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Centrul de fitness se va întinde pe o suprafață de peste 2.500 m2 și va pune la dispoziția clienților o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic, o sală modernă de cycling și un studio unde se vor desfășura programele World Class Kids. De asemenea, centrul include o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags. În plus, clienții se vor bucura de o piscină acoperită cu dimensiuni de 25/10 m, deservită cu o zonă special amenajată pentru relaxare.


Noul centru de fitness din Militari Shopping pune la dispozitia micilor clienți atât activități sportive speciale, din cadrul programului World Class Kids, cât și o zonă de vestiare dedicată lor.

Varietatea de discipline din programul pentru copii – Karate,  Wushu, Gym Kids, dar și antrenamente precum Les Mills BORN TO MOVE™ – ajută la modelarea corpului și a minții micilor sportivi, care se vor pregăti, făcând mișcare, să fie agili, puternici, flexibili, să se coordoneze și să fie rapizi, dar și să aibă încredere în forțele proprii, în capacitățile lor fizice și psihice.

Programul World Class Kids, bazat pe un concept recunoscut la nivel mondial, contribuie activ la personalitatea adultului  în devenire, pasionat de fitness și conștient de beneficiile sportului pentru o viață sănătoasă. Clasele incluse în acest program sunt recomandate pentru copiii între 4 și 12 ani.


“Sportul nu este definit de vârstă, ci este un mod de viață. Întotdeauna sportul are o strânsă legatură cu comunitatea, buna dispoziția, nutriția echilibrată și rezultatele atinse prin muncă și pasiune. Suntem extrem de încântați că avem șansa să contribuim și să împărtășim experiența noastră despre sport și sănătate membrilor din cel mai nou club World Class, situat în Militari Shopping. Obiectivul nostru este să inspirăm și să îmbunătățim stilul de viață al românilor, încă de la cele mai mici vârste”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Group.

Clienții World Class Militari pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre clasele de grup predate de către instructori certificați sau pot opta pentru antrenamente personale, alături de antrenori profesioniști.

World Class Militari este situat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 546-560, iar accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-21:00.

Pentru mai multe detalii despre World Class din Militari Shopping, accesați: //militari.worldclass.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *