free download 78 travel guides written by experts

Nou: bijuteriile de pe BeSpecial.ro pot fi ridicate din magazinul J’Adore Bijoux

bespecial.ro din centrul capitalei

Cumparaturile online sunt pe val. Este comod, la indemana si usor sa iti iei produsele dorite de pe un site. Multi oameni insa si-ar dori sa poata vedea unele dintre produsele comandate online, sa le verifice, sa le probeze. De acum, magazinul online de bijuterii si cadouri www.BeSpecial.ro le ofera tuturor clientilor sai posibilitatea de a ridica si proba produsele comandate online in magazinul partener J’Adore Bijoux.

Magazinul este situat in Bucuresti, in Piata Romana, Strada Tache Ionescu nr. 8 B si este deschis de luni pana vineri intre 09.00 – 19.00. Orice persoana se poate convinge, in cadrul magazinului J’Adore Bijoux, de calitatea produselor de pe BeSpecial.ro. Cei interesati pot scuti astfel taxa de transport si, poate mai important, pot proba bijuteriile inainte de a le plati. Recomandare: intrucat pe site-ul BeSpecial.ro exista mii de produse, pentru a va asigura ca acestea se afla si in magazinul J’Adore Bijoux trebuie sa lansati o comanda online si sa bifati “Ridicare din magazinul partener” la selectia modalitatii de livrare. Vi se pare complicat? Notati-va codurile si marimile produselor preferate si sunati la 0722 222 608 si solicitati ca produsele alese (specificand codurile si marimile acestora) sa fie trimise pentru proba/ridicare in magazinul partener.

“Ne dorim sa le oferim clientilor nostri o experienta de cumparare cat mai placuta si stim cat de important este sa poti vedea bijuteria aleasa inainte de achizitie. Pentru cei care vor sa probeze bijuteriile inainte de a le achizitiona am ales sa avem acest magazine partener, J’Adore Bijoux, unde toti clientii BeSpecial.ro poti alege sa mearga sa cumpere bijuterii sau sa le ridice pe cele comandate de pe site”, a declarat Cristina Dragomir, director general BeSpecial.ro. „Vizitatorii magazinului vor gasi, in fiecare zi, o gama bogata de produse si la J’Adore Bijoux insa sunt mult mai multe modele pe BeSpecial.ro – avantajul unui magazin online.”

Pe BeSpecial.ro sunt disponibile 6200 de produse bijuterii din argint, bijuterii placate cu aur, bijuterii fantezie, din otel inoxidabil, din piele, precum si multe alte produse BIO de ingrijire si idei de cadouri. Zeci de noi produse sunt adaugate lunar pe site, astfel incat vizitatorii BeSpecial.ro gasesc mereu ceva nou, interesant, bijuterii deosebite pentru ei sau pentru cei dragi.

Magazinul J’Adore Bijoux este situat central, in apropiere de Piata Romana, lana Biblioteca Metropolitana, tocmai pentru a fi usor de gasit. Toti cei care trec prin centrul capitalei sunt de asemenea invitati in magazin.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale si noutatile magazinului, BeSpecial.ro recomanda inscrierea la newsletter: //www.bespecial.ro/Bijuterii/news_subscribe.asp.

Despre BeSpecial
Magazinul de bijuterii si cadouri BeSpecial.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o modalitate simpla de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie, cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu bijuterii si accesorii speciale de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele uzuale.

Bucuresti, 01.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *