Shadow

Nordis Group estimează vânzări de 100 milioane euro în 2021 și își triplează echipa de vânzări pe fondul cererii crescute de locuințe pentru investiție și de vacanță

Nordis Group anunță rezultatele aferente primelor patru luni ale anului. Cifrele sunt valabile pentru vânzările ansamblurilor hoteliere și rezidențiale din Mamaia, Sinaia și Brașov. Estimarea cifrei de afaceri a grupului pentru anul în curs este în creștere, la peste 100 milioane de euro.

2021 este un an care a debutat excelent pentru Nordis Group. În primele patru luni, compania a înregistrat vânzări de 21 milioane euro. Suma reprezintă aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent și o creștere de 300% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Performanța este cu atât mai notabilă dacă luăm în calcul impactul negativ al pandemiei de Covid-19 asupra economiei mondiale, cât și a țării. Pe fondul acestei creșteri și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, Nordis Group a anunțat extinderea de până la trei ori a forței sale de vânzări.

Până la finalul lui 2021, Nordis Group a anunțat că își propune să vândă peste 1.400 de unități. Totodată, compania vizează să atingă o valoare totală a vânzărilor de peste 100 milioane euro în acest an. Până în prezent au fost vândute 230 unități. Totodată, 75% din cumpărători au ales să achite integral unitățile contractate, ceea ce face capitalizarea Nordis una excelentă, compania dezvoltând proiectele din fonduri proprii și vânzări, fără credite bancare.

Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group
Alexandru Mihai

„Ne bucură interesul crescut al românilor față de ansamblurile noastre hoteliere și rezidențiale. Suntem tot mai aproape de deschiderea Nordis Mamaia 5*****, proiect unde astăzi lucrează peste 500 de angajați Nordis și zeci de firme subcontractoare din țară și străinătate, cu o forță și viteză extraordinare. Iar promisiunea Nordis se extinde mai presus de dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux. Proiectele premium sunt completate prin servicii de calitate. Ne-am propus să depășim nivelul standard cunoscut în piață, de simpla tranzacționare, să anticipăm nevoile clienților noștri și să redefinim procesul de investiție astfel: investim în profesioniști, în consilieri de investiții, care construiesc parteneriate și colaborări de lungă durată, derulând un proces complet de consultanță în imobiliare”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *