free download 78 travel guides written by experts

Norbert Michelisz este noul campion al Yokohama Drivers’ Trophy

· Norbert Michelisz a câștigat Yokohama Drivers’ Trophy 2015 în cursa WTCC din Qatar care a avut loc în ultima vineri din noiembrie
· Norbert a terminat ultima cursa WTCC a sezonului 2015 pe podium
· Sponsorul său principal, Grupul MOL, îl felicită pentru marele succes

În seara zilei de vineri, 27 noiembrie, Norbert Michelisz a câștigat campionatul privat al piloților in cursa WTCC din Qatar. Michelisz a obținut pentru a doua oară Yokohama Drivers’ Trophy, cu patru puncte în fața rivalului său Mehdi Bennani. În timpul primei curse WTCC pe timp de noapte, Michelisz a întâmpinat o mulțime de provocări, întrucât circuitul include viraje de mare viteză și secțiuni dificile. Cu ajutorul echipei sale Zengő și al sponsorului său principal, Grupul MOL, Michelisz a putut obține acest mare succes la ultima cursă WTCC a sezonului.

„Sunt foarte fericit că am câștigat Yokohama Drivers’ Trophy, întrucât scopul meu era să închei acest sezon pe o poziție cât mai ridicată în clasament. A fost un weekend plin de provocări, deoarece performanțele rivalului meu Mehdi din ultimele două – trei weekend-uri au fost de-a dreptul impresionante. Aș dori să mulțumesc echipei mele, Zengő, și sponsorului meu, Grupul MOL, pentru că m-au susținut constant și m-au ajutat să câștig campionatul privat al piloților”, a spus Norbert Michelisz.

„Îl felicităm pe Norbi pentru acest mare succes. Este minunat să vezi cum energia lui Norbi îl conduce spre performanță și scoate tot ce este mai bun în el pentru a ajunge în top. A dovedit din nou că este unul dintre cei mai buni piloți din WTCC, aducând în competiție excepționala lui concentrare și disciplină. Suntem mândri să susținem această aspirație și să-l însoțim de patru ani pe acest drum”, a spus Dominic Köfner, Vice Președinte Comunicare Corporatistă al Grupului MOL.

La etapa WTCC din Qatar, Michelisz a adăugat un nou rezultat excepțional: a terminat cea de-a doua cursă pe podium. Pasiunea și tenacitatea sa îl determină să țintească în mod constant depășirea propriilor limite. Norbert Michelisz a urmat un drum neobișnuit pentru a intra in circuitul sporturilor cu motor, antrenându-se pe simulatoare. Prin talentul și disciplina lui, Norbert Michelisz și-a îmbunătățit constant performanțele, devenind unul dintre cei mai buni piloți din seria WTCC. În 2015 a terminat sezonul pe locul 6 în clasamentul general.

Norbert Michelisz a câștigat pentru prima dată Yokohama Drivers’ Trophy în 2012. Anul acesta este a doua oară când este premiat ca cel mai bun pilot privat în WTCC. Yokohama Drivers’ Trophy este campionatul privat pentru piloți al WTCC și este sponsorizat de Yokohama.

Puteți urmări rezultatele lui Norbert Michelisz din 2015 la:
Website: //molgroup.info/en/michelisz

Facebook: https://www.facebook.com/WeFuelYourAmbition

Twitter: https://twitter.com/wefuelambition

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *