metalshow

“Noptile Suedeze” debuteaza in aceasta seara la The ARK | Club FRONT

Jay-Jay Johanson deschide in aceasta seara seria de “Nopti Suedeze” dedicate artistilor din underground-ul electro si indie cu un concert in premiera in Romania la FRONT | The ARK.
 
Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial inceput in acest an si promoveaza ultimul sau album de studio, “Self-Portrait”.
Intentia declarata este sa faca lumea sa danseze pe beat-urile sale de trip-hop, electro sau down-tempo dar si pentru a-i savura baladele somptuos elaborate.
 
Atmosfera din deschiderea concertului Jay-Jay Johanson va fi asigurata de DJ Leo, resident al clubului Control si cel care s-a ocupat si de incalzirea atmosferei la concertele de anul acesta ale trupelor Placebo si Editors.
Accesul in locatie va fi permis incepand cu ora 20:00.
 
Sambata, 5 decembrie, este randul celuilalt “trubadur” suedez, José González, sa ne incalzeasca inimile cu muzica sa introvertita, cu tonalitatile joase si timbrul sau serios, insa usor accesibil atat consumatorului de indie cat si ascultatorului mai putin pretentios.

Un talent aparte, José are acel ‘ceva’ care te face sa reactionezi instant la muzica sa, inca de la primele acorduri.
 
In deschiderea concertului José González va mixa Rock DJ, cunoscut mai ales pentru aparitiile sale incendiare din cluburile Control, OTA, MNAC si altele, dar si pentru prestatiile sale din deschiderea concertelor Muse (2007) si Placebo (2006). 
 
Unele dintre picanteriile din spatele acestor doi suedezi ar fi ca sunt doi vegetarieni convinsi, au un fan-base extrem de solid la Moscova si Istanbul iar dress-room-ul trebuie neaparat decorat cu lumanari. Restul, vor putea fi descoperite pe viu in zilele de 4 si 5 decembrie la FRONT | The ARK.
 
Ultimele bilete pentru “Nopti Suedeze” mai pot fi procurate din retelele Diverta si Germanos, Magazinele Vodafone, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din clubul FRONT (The Ark).
 
Seria de evenimente “Nopti Suedeze” este produsa de One Event.

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *