free download 78 travel guides written by experts

„Nopti de sucub” de Richelle Mead la Editura LEDA

"O fantezie urbana sextaculoasa si amuzanta!" – Publishers Weekly

NOPTI DE SUCUB
Vol. 2 din seria Georgina Kincaid
de Richelle Mead

O COMBINATIE EXPLOZIVA INTRE BUFFY SI TOTUL DESPRE SEX

Traducere din limba engleza de Mariana Piroteala
Nr. pagini: 384
Format: 13 x 20 cm, coperta cartonata
Pret: 44,90 lei
Pret redus 25%: 33,68 lei

DRAGOSTEA E UN LUCRU DUREROS si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.

Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.

E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este…

"Scriitura lui Richelle Mead este la fel de ademenitoare ca si personajele ei – Nopti de sucub este o carte data naibii (la propriu!), pe care n-o poti lasa din mana, plina de stil, umor, suspans si gratie." – Rachel Caine

Recomandat de: BRAVO si BRAVO GIRL!

Despre autor:

RICHELLE MEAD este o autoare americana de urban fantasy, atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti. A urmat cursurile Universitatii din Michigan si are un master in Religie comparata. In 2007, a debutat cu doua serii, una pentru adulti, Georgina Kincaid Series, iar cealalta pentru tineri, Academia Vampirilor, al carei prim volum da si titlul seriei. In anul urmator, lanseaza cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series. Succesul rapid al cartilor ei ii impune un ritm alert de publicare, pana in prezent avand in portofoliu nu mai putin de zece titluri din cele trei serii mentionate si ocupand pozitii de top pe New York Times Bestseller List.

Originara din Michigan, unde s-a nascut in 1976, Richelle locuieste in prezent la Seattle, impreuna cu sotul ei si patru pisici.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul //www.richellemead.com/.

Bucuresti, 18.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *