Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nono

Renata Carageani
Editura ALLFA

Un ursulet de plus e tare trist si se considera inutil astfel ca ia o decizie… dramatica. Se arunca la cosul de gunoi. Dar lucrurile nu se sfarsesc aici, cum poate s-ar astepta multi, intrucat aventura abia acum incepe!

Prieteni din acest mediu – animale fara adapost – reguli, aventuri si noi si noi descoperiri – de toate are parte Nono, ursuletul nostru.

Renata Carageani a reusit sa creeze o poveste interesanta, cu umor, cu aventura si mai ales cu multe, multe trairi si intamplari din care se poate invata ceva. O idee inedita s-a transformat intr-o poveste frumos scrisa, vie, cu personaje cu nume amuzante (sa le cunoasteti doar pe Abjecte!) insa descriptive (veti vedea de ce spun asta).

Care este finalul acestei carti? Doar voi veti afla nu doar ce descopera Nono, cum cunoaste el lumea, cu cine interactioneaza si de asemenea cum se incheie totul. Eu va spun doar ca avem o lucrare in care, precum in romane mult mai cunoscute, personajul principal are o calatorie cumva… initiatica sa-i spunem. Totusi, e doar un urs de plus veti spune. Da, este, raspund eu, dar sigur totul se leaga doar de ursuletul de plus si de animalele cunoscute de el de-a lungul povestii sau putem vedea si dincolo de aceste personaje?

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *