free download 78 travel guides written by experts

Nono Semen si Catalin Ivan, in direct la MTV

Din 6 octombrie, de luni pana vineri

La o luna de la lansarea programului de dimineata “Semen cu Ivan”, cei doi DJ-i ProFM isi vor prezenta show-ul si la MTV! Astfel, din 6 octombrie, de la ora 08:00, Nono Semen si Catalin Ivan vor imparti doza zilnica de buna dispozitie si telespectatorilor MTV!
Fie ca sunt ascultati pe frecventele ProFM, incepand cu ora 06.30, fie ca sunt urmariti la MTV, cei doi prezentatori pusi mereu pe distractie vor inveseli diminetile tuturor celor dornici de a-si incepe ziua cu zambetul pe buze!
   
“Nu semanam deloc unul cu altul, eu sunt inalt iar Ivan este…mult prea inalt, ceea ce inseamna ca ne putem adresa tuturor, de la mic la mare”, glumeste Nono Semen. “Ne cunoastem de aproape 4 ani si am descoperit ca pe cat de diferiti suntem in viata de zi cu zi, pe atat de bine ne completam in emisiunea “Semen cu Ivan”. Iar acum ca vom aparea si la MTV, publicul va avea ocazia sa vada cum se realizeaza un show de radio dedicat unei dimineti perfecte”, povesteste Ivan.
   
De luni pana vineri, Nono Semen si Catalin Ivan ii trezesc pe ascultatorii ProFM si telespectatori MTV cu cate 100 euro pe ora la “Bomba diminetii”, ii pun la curent cu cele mai utile informatii zilnice si ii antreneaza in fiecare dimineata pentru a face haz de necaz! 

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *