bucharest tech week 2021

Nokia lanseaza trei dispozitive extrem de flexibile

destinate segmentului de mijloc

Cu Nokia 6267, Nokia 3500 classic şi Nokia 6121 classic,  tehnologiile avansate devin mult mai accesibile

Astăzi, în cadrul evenimentului Nokia Connection, care are loc anul acesta la Singapore, Nokia şi-a extins portofoliul de dispozitive accesibile şi fiabile destinate segmentului de mijloc, prin lasarea telefoanelor Nokia 6267, Nokia 3500 classic şi Nokia 6121 classic. Noile dispozitive oferă o gamă de funcţii uşor de utilizat şi sunt create pentru gama de mijloc a pieţei, care se adresează celui mai extins public al industriei. Debutul livrărilor pentru noile dispozitive este planificat pentru trimestrul al treilea din 2007.

Nokia 6267: Simplu – acces facil la muzică, video şi fotografii
Datorită aplicaţiilor multimedia şi tastelor dedicate pentru conţinut media, telefonul Nokia 6267 aduce un plus de culoare şi dă o nouă semnificaţie noţiunii de simplitate, astfel încât ascultarea de muzică, vizionarea de secvenţe video şi de fotografii devin o joacă de copil. Nokia 6267 include un music player avansat şi taste dedicate pentru a simplifica ascultarea de muzică. Surprinderea momentelor importante şi vizualizarea acestora în format video sau foto împreuna cu familia şi prietenii este simplă şi, totodată, impresionantă datorită noilor capabilităţi video de mare viteză şi celor două camere integrate – inclusiv o cameră de 2 megapixeli cu bliţ şi zoom digital 8x. Nokia 6267 utilizează tehnologia 3G pentru apeluri video şi pentru descărcarea de conţinut şi navigarea rapidă pe Internet. Elegantul telefon cu design pliabil etalează o tastatură de dimensiuni mari, un afişaj de înaltă rezoluţie, calendar, organizer şi suport pentru extinderea memoriei cu până la 4GB, pentru stocarea de secvenţe video, imagini şi muzică. Nokia 6267 are o durată de convorbire de 6,5 ore şi până la 12,5 zile durată în regim de aşteptare. Preţul estimativ de comercializare al dispozitivului Nokia 6267 este de 240 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Nokia 3500 classic: tehnologie mobilă accesibilă, integrată într-un design atemporal
Utilizatorii care îşi doresc un telefon mobil uşor de utilizat, elegant şi accesibil au acum la dispoziţie Nokia 3500 classic – un dispozitiv care oferă funcţii tradiţionale, încorporate într-un design atemporal. Elegant şi confortabil, Nokia 3500 classic urmează să fie disponibil într-o gamă de culori vii, cu tastatură atrăgătoare şi finisaje colorate. Rama metalică ce încadrează telefonul accentuează designul sofisticat, oferind în acelaşi timp protecţie. Nokia 3500 classic dispune de un radio FM, cameră de 2 megapixeli, funcţii pentru mesaje instantanee şi spaţiu pentru stocarea a 2000 de contacte. Telefonul are o durată de convorbire de 3 ore şi o durată în regim de aşteptare de 12 zile. Preţul estimativ de comercializare al dispozitivului Nokia 3500 classic este de 135 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Nokia 6121 classic: Un telefon inteligent şi flexibil cu tehnologie 3G
Nokia 6121 classic este un telefon inteligent şi flexibil, cu un design compact. Dispozitivul oferă acoperire GSM în bandă cvadruplă şi tehnologie WCDMA 900/2100. Surprinderea de imagini de înaltă calitate se face rapid şi cu uşurinţă datorită camerei de 2 megapixeli cu zoom digital 4x, bliţ şi mod panoramic. În plus, Nokia 6121 classic dispune de o a doua cameră (frontală) pentru personalizarea comunicării, prin intermediul capabilităţilor de apeluri video. Nokia 6121 classic utilizează tehnologia HSDPA, care facilitează descărcarea şi navigarea rapidă şi uşoară pe Internet, redarea de secvenţe video în timp real şi primirea de email-uri cu fişiere ataşate. Aplicaţia Data Transfer permite utilizatorilor să îşi transfere contactele, calendarele, fotografiile şi fişierele de pe vechiul lor telefon Nokia pe noul Nokia 6121 classic. Preţul estimativ de comercializare al dispozitivului Nokia 6121 classic este de 260 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

“Prin lansarea acestor trei noi dispozitive, ne extindem gama destinată segmentului de mijloc, pentru a oferi utilizatorilor şi mai multe opţiuni în ceea ce priveşte conectivitatea mobilă,” a declarat Peter Ropke, Senior Vice President, Mobile Phones, Nokia. “Fie că îşi doresc să surprindă imagini, să împărtăşească muzică sau să acceseze Internetul, utilizatorii pot să îşi aleagă întotdeauna un dispozitiv elegant Nokia, care să răspundă exact aşteptărilor lor.”

Bucuresti, 18.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *