metalshow

Nokia lanseaza patru noi terminale

Noile modele îmbină în mod echilibrat designul şi funcţionalitatea pentru orice buget şi stil de viaţă

În cadrul evenimenului anual Nokia Capital Market Days care a avut loc ieri la Amsterdam, Nokia a anunţat lansarea a patru noi telefoane mobile. Trei dintre modele sunt destinate segmentului de mijloc – Nokia 6300, Nokia 6290 şi Nokia 6086, iar Nokia 2626 este destinat utilizatorilor de pe pieţele emergente. Începutul livrărilor celor patru modele este planificat pentru primul trimestru din 2007.  

Kai Oistamo, Executive Vice President şi General Manager, Mobile Phones, Nokia a prezentat noile modele odată cu viziunea companiei pentru următorul an. „Cele patru noi produse subliniază angajamentul nostru de a oferi o gamă de dispozitive care să dea utilizatorilor posibilitatea alegerii echilibrului ideal între tehnologie şi design, potrivit cu bugetul şi stilul lor de viaţă.”

Cele patru telefoane mobile lansate în cadrul conferinţei Nokia World sunt:

Nokia 6300 – Eleganţă pură, design compact
Nokia 6300 este un model din segmentul de mijloc care reflectă evoluţia designului modern, tip monobloc. Cu o grosime de 13,1 mm, telefonul Nokia 6300 are o carcasă zveltă de inox care sporeşte în egală măsură aspectul estetic şi rezistenţa dispozitivului. Pe lângă liniile „organice” şi designul atrăgător, Nokia 6300 oferă o serie de funcţii uşor de utilizat. Preţul de vânzare  al telefonului Nokia 6300 este estimat la 250 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Telefonul inteligent Nokia 6290 – Tehnologie avansată, accesibilă tuturor
Telefonul inteligent Nokia 6290 îmbină puterea platformei S60, Ediţia a treia şi a tehnologiei 3G într-un singur dispozitiv, uşor de utilizat şi cu un design atrăgător. Terminalul oferă suport pentru o serie de caracteristici noi şi practice, funcţii multiple de alertă şi taste Quick Cover care permit accesul instantaneu la o gamă largă de aplicaţii ale dispozitivului, inclusiv la aplicaţia interactivă pentru călătorii. Preţul de vânzare al dispozitivului Nokia 6290 este estimat la 325 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Telefonul cu cameră Nokia 6086 – Set de funcţii cuprinzătore, conectivitate fără sincope
Telefonul Nokia 6086 permite utilizatorilor să păstreze legătura, oriunde s-ar afla. Dispozitivul dotat cu cameră are acoperire GSM în bandă cvadruplă şi capabilităţi UMA. Telefonul îşi ascunde sofisticatul sistem de circuite într-un design clasic, cu tastatură mare şi meniu uşor de utilizat. Preţul de vânzare al dispozitivului Nokia 6086 este estimat la 200 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.
 
Nokia 2626 – În pas cu stilul
Nokia 2626 este un telefon colorat, special creat pentru cei preocupaţi de stilul propriu. Dispozitivul se adresează utilizatorilor de pe pieţele emergente. Nokia 2626 urmează să fie disponibil într-o gamă de culori îndrazneţe, precum Roşu aprins sau Albastru cosmic şi integrează, de asemenea, un radio FM pentru momente muzicale, în mişcare. Preţul de vânzare al dispozitivului Nokia 2626 este estimat la 75 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Bucuresti, 29.11.2006 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *