free download 78 travel guides written by experts

Nokia lanseaza in Europa serviciul Nokia XpressPrint

permiţând imprimarea de imagini direct de pe dispozitivul mobil

Utilizatorii pot comanda acum imprimarea de fotografii direct de pe dispozitivul lor compatibil Nokia Nseries

Nokia lansează în Europa* un serviciu integrat de imprimare de imagini de înaltă calitate direct de pe dispozitivul mobil** prin reţelele celulare sau WLAN. Fotografiile pot fi livrate oriunde: direct acasă sau la un prieten.

“Vă amintiţi ce complicat era înainte, când trebuia să vă deplasaţi până la un studio ca să developaţi un film?" ne întreabă Mikko Pilkama, Director, Multimedia, Nokia. “Acum puteţi comanda imprimarea fotografiilor direct de pe dispozitivul Dvs. Nokia Nseries – fotografii pe care le veţi primi acasă, fără nici un efort în plus! ”

Utilizatorii de computere multimedia Nokia Nseries compatibile beneficiază de unul şi acelaşi dispozitiv pentru a surprinde imagini, pentru a le edita şi pentru a comanda imprimarea lor. De asemenea, utilizatorii pot cere imprimarea fotografiilor preferate pe autocolante sau pe obiecte specifice pentru cadouri, precum căni, puzzle-uri şi tricouri. Acestea vor fi trimise apoi direct acasă la prieteni.

Serviciul mobil de imprimare este accesibil din meniul Galerie (Gallery) al dispozitivului. Pentru a comanda fotografiile, utilizatorii trebuie doar să selecteze imaginile pe care doresc să le transfere pe hârtie, să introducă adresa şi celelalte informaţii necesare şi să selecteze opţiunea „Comandă”. Comanda este procesată apoi de către CeWe Color, iar fotografiile sunt livrate la adresa introdusă.

Plata se poate face prin card de credit sau prin alte variante, în funcţie de ţară. Pentru a familiariza utilizatorii cu acest serviciu, aceştia beneficiază gratuit de primele 10 fotografii imprimate**.

Posesorii de computere multimedia Nokia Nseries compatibile pot descărca gratuit serviciul Nokia XpressPrint direct de dispozitiv prin aplicaţia Download! sau de pe www.nseries.com/orderprints. Serviciul Nokia XpressPrint este disponibil începând de astăzi, în aproape toate ţările europene*.

*Pentru a afla lista completă a ţărilor în care serviciul este disponibil, vă rugăm să vizitaţi: www.nseries.com/orderprints
** Pentru a afla costul serviciilor de transfer de date, contactaţi  operatorul Dvs. de reţea sau furnizorul Dvs. de servicii.

Bucuresti, 29.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *