free download 78 travel guides written by experts

Nokia Booklet 3G aduce in lumea PC-ului mobilitate pentru intreaga zi

După mai mult de 25 de ani de pionierat şi leadership în industria mobilităţii, Nokia va aduce în lumea PC-ului bogata sa tradiţie şi expertiză, prin intermeniul noului dispozitiv Nokia Booklet 3G, cu sistem de operare Windows.

Dotat cu eficientul procesor Intel Atom, Nokia Booklet 3G oferă o performanţă impresionantă cu până la 12 ore durată de viaţă a bateriei, permiţându-le oamenilor să îşi lase cablul de alimentare acasă, rămânând în continuare conectaţi şi eficienţi. Oferind experienţa bogată a unui PC funcţional în interiorul unei carcase de aluminiu ultra-portabile, noul mini-laptop cântăreşte 1,25 kilograme, are o grosime de puţin peste 2 centimetri şi are capabilităţile pe care oamenii le aşteaptă de la cel mai mare producător mondial de dispozitive mobile. O gamă largă de opţiuni de conectivitate – inclusiv 3G / HSPA şi Wi-Fi – oferă consumatorilor acces de mare viteză la Internet, inclusiv gama bogată de servicii Ovi, permiţându-le să valorifice la maximum fiecare moment şi fiecare oportunitate.

„Un număr din ce în ce mai mare de oameni îşi doresc puterea unui PC, combinată cu toate avantajele mobilităţii”, a declarat Kai Oistamo, Vice-Preşedinte Executiv Nokia pentru divizia Dispozitive. „Suntem într-o afacere care ii conectează pe oameni şi Nokia Booklet 3G este o evoluţie firească pentru noi. Nokia are o istorie lungă şi bogată în industria mobilităţii şi, cu o durată extraordinară de viaţă a bateriei, design premium şi conectivitate neîntreruptă, vom crea ceva într-adevăr irezistibil. Astfel, vom transforma calculatorul personal, făcându-l mai social, mai util şi mai personal”.

Totodată, mini-laptopul este livrat împreună cu un port HDMI pentru ieşire video HD, o cameră frontală pentru apeluri video, tehnologie Bluetooth integrată şi un cititor de carduri SD uşor accesibil. Alte capabilităţi premium includ ecranul HD ready de sticla de 10 inci şi modul A-GPS integrat care, împreună cu aplicaţia Ovi Maps, vă poate indica poziţia în care vă aflaţi în câteva secunde, oferindu-vă astfel acces la o experienţă de localizare realmente personală. Dispozitivul Nokia Booklet 3G aduce de asemenea la viaţă multe alte experienţe bogate Ovi, fie că este vorba de acces şi rulare a milioane de melodii prin intermediul Nokia Music Store, sau de folosirea pachetului Ovi Suite pentru sincronizare între smartphone-ul dumneavoastră Nokia, mini-laptopul dumneavoastră şi Internet.
Dispozitivul Nokia Booklet 3G va lărgi portofoliul Nokia, satisfăcând o nevoie la nivel de canal de operare, şi aducând un alt ingredient important în atingerea obiectivului de a deveni o companie care oferă soluţii mobile.

Informaţii suplimentare, inclusiv specificaţii detaliate, disponibilitate pe piaţă şi preţ, vor fi anunţate pe data de 2 septembrie, în cadrul evenimentului Nokia World.

Bucuresti, 24.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *