metalshow

Nokia 5500 Sport Music Edition

întotdeauna în ritmul potrivit
Apreciatul telefon Nokia 5500 Sport, îmbogăţit acum cu funcţii avansate pentru muzică
 
Nokia a anunţat astăzi lansarea celui mai nou membru al familiei sale „Active”: telefonul Nokia 5500 Sport Music Edition. Ediţia Music preia conceptul extrem de bine primit al telefonului Nokia 5500 Sport, venind, în plus, cu o cartelă microSD de 512 MB (până la 375 de melodii), o cureluşă pentru purtarea în timpul antrenamentelor, un suport pentru fixarea pe bicicletă, precum şi un set cu cască special creat pentru activităţile sportive. Pe scurt, un pachet generos de beneficii, disponibil într-o variantă cromatică nouă şi foarte vie.

„Muzica este o sursă extraordinară de energie şi inspiraţie, pentru foarte mulţi oameni – în timpul antrenamentelor, al şedinţelor de fitness sau, pur şi simplu, în momentele de relaxare”, a declarat Antti Koivula, Director, Lifestyle Products, Nokia. „Pe lângă design-ul sportiv, Nokia 5500 Sport Music Edition oferă o gamă extinsă de funcţii pentru muzică şi face parte din categoria de dispozitive Nokia XpressMusic, un brand care garantează o experienţă muzicală mobilă de înaltă calitate.”

Datorită cureluşei originale, telefonul poate fi purtat în jurul taliei sau în jurul braţului, ceea ce îi asigură o fixare foarte bună, chiar şi în timpul antrenamentelor energice. Setul cu cască mediază accesul fără comenzi manuale la funcţiile pentru muzică şi apeluri, având un design anatomic, adaptat formei urechii. Iar pentru o experienţă muzicală completă, aveţi la dispoziţie aplicaţia Nokia Music Manager, care permite  transferul uşor şi comod de muzică de pe PC pe telefon, într-o diversitate de formate.

Pentru pasionaţii sportului, Nokia 5500 Sport Music Edition oferă mult mai mult decît muzică. Telefonul dispune de pedometru integrat, care le permite utilizatorilor să afle distanţele alergate şi caloriile consumate în timpul alergării. În plus, cu ajutorul unui modul GPS (opţional), utilizatorii pot monitoriza, ca distanţă şi calorii, şi alte activităţi – precum traseele pe bicicletă sau sesiunile de schi cross-country. După antrenamente, vă puteţi transfera rezultatele de pe telefon pe PC, ca să păstraţi un jurnal exact al progreselor pe care le faceţi.  

În ceea ce priveşte funcţiile pentru mesaje, Nokia 5500 Sport Music Edition este un adevărat multitalent. Iar trecerea de la un mod de funcţionare la altul – telefon, muzică şi sport – se face printr-o simplă apăsare de tastă. Şi pentru că Nokia 5500 Sport Music Edition este un telefon inteligent performant, oferă suport şi pentru tehnologia „text-to-speech” (redarea vocală a textelor scrise). Cu doar două atingeri de taste, dispozitivul vă citeşte „cu voce tare” SMS-urile pe care doriţi să le consultaţi. Camera de 2 megapixeli vine să întregească setul bogat de funcţii al telefonului Nokia 5500 Music Edition.

Dispozitivul funcţionează în bandă triplă (GSM 900/1800/1900) şi este disponibil, începând de astăzi, într-un număr limitat de magazine din Europa. Preţul final preconizat este de aproximativ 350 de Euro, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Bucuresti, 6.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *