free download 78 travel guides written by experts

Nokia 5230 ofera capabilitati superioare si un plus de culoare

New Delhi şi Espoo – Cel mai nou telefon din gama de dispozitive Nokia cu ecran tactil, Nokia 5230 este conceput pentru utilizatorii care duc o viaţă activă şi folosesc telefonul mobil ca principal instrument pentru muzică, imagini şi video, precum şi pentru împărtăşirea de experienţe online. Cu Nokia 5230, utilizatorii au acces la conţinut nou, precum piese muzicale de la Nokia Music Store sau aplicaţii, jocuri, clipuri video şi alte servicii de la Ovi Store, direct de pe dispozitivul mobil. Oferta de soluţii este completată de navigaţia AGPS şi cea mai recentă versiune Ovi Maps, care include imagini din satelit, repere 3D pentru peste 200 de oraşe şi hărţi fizice pentru navigaţie pietonală şi auto.

“La preţul competitiv de 149 euro, considerăm că Nokia 5230 este o ofertă de neegalat pentru mulţi noi utilizatori care doresc un dispozitiv ce excelează în muzică, oferă acces la reţele sociale de la Facebook la MySpace, precum şi funcţii de navigaţie pentru a ajunge oriunde la timp, fiind disponibil într-o gamă largă de culori impresionante ” a afirmat Jo Harlow, Vice President, Nokia.

Ovi Store este foarte uşor de accesat cu Nokia 5230. Utilizatorii pot accesa Ovi Store din afişajul iniţial al dispozitivului şi pot începe imediat să descarce conţinut şi să îşi personalizeze telefoanele cu aplicaţii şi jocuri populare, pentru mai multă distracţie. Noi aplicaţii, jocuri, clipuri video şi multe altele sunt adăugate în mod regulat la Ovi Store, ce poate fi accesat de pe mai mult de 75 de modele de dispozitive Nokia şi are utilizatori activi din peste 180 de ţări.

Nokia 5230 dispune de un music player uşor de utilizat, ce oferă un timp de redare de 33 de ore. Pe anumite pieţe Nokia 5230 include serviciul Comes with Music, care oferă valoare cu adevărat ridicată prin accesul nelimitat la muzică. Preţul recomandat pentru Nokia 5230 cu serviciul Comes with Music va fi de 259 euro, înainte de taxe şi subvenţii. Pentru o experienţă muzicală completă, poate fi utilizat orice set cu căşti cu un conector AV de 3,5mm. În plus, Nokia 5230 dispune de o Bară Media cu acces rapid la conţinutul media şi aplicaţiile preferate, precum muzică, YouTube sau Ovi Share.

Bara de contacte inovatoare include imagini de dimensiuni reduse ale până la 20 de prieteni apropiaţi, oferind acces facil la aceştia şi la istoricul comunicaţiilor, precum mesaje e-mail, apeluri telefonice, imagini şi alte actualizări legate de reţelele sociale.

Nokia 5230 va fi livrat începând din al patrulea trimestru al acestui an.

Bucuresti, 25.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *