free download 78 travel guides written by experts

Noile tarife Germanwings te ajuta sa economisesti dublu

Compania Germanwings anunţă o nouă structură a tariferor. De acum înainte clienţii pot alege între tarifele “Basic”, “Best” şi “Flex”.

Noul tarif Best oferă pasagerilor numeroase avantaje de preţ. Acesta cuprinde pe lângă zbor şi alte oferte extra: biletul de avion, rezervarea locului în avion, predarea primului bagaj gratis şi o gustare însoţită de o băutură răcoritoare pe timpul zborului. Avantajul pentru clienţi se traduce prin diminuarea cheltuielilor cu 25%, faţă de situaţia în care aceleaşi rezervări ar fi fost făcute separat.

Cât despre tariful Flex, acesta conţinea până acum rezervarea gratuită a locului din avion. Acum i se adaugă un bagaj gratuit şi o gustare însoţită de o băutură răcoritoare. De asemenea, clienţii pachetului Flex beneficiază de dublarea milelor în Boomerang Club, având opţiunea de a-şi anula rezervarea fără costuri extra sau chiar stornarea biletului pentru o taxă de 25 de euro.

Preţul Basic a rămas neschimbat, cheltuielile extra precum rezervarea locului în avion sau predarea unui bagaj putând fi ulterior adăugate. Gustarea şi băuturile vor fi plătite separat pe parcursul zborului.

Noile tarife se găsesc pe pagina www.germanwings.com, unde se pot face deja rezervări.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *