free download 78 travel guides written by experts

Noile routere SMC Networks 802.11n sunt livrate cu software gratuit

de securitate în internet

Noile routere SMC broadband şi BarricadeTM Draft 11n ADSL oferă soluţii de networking multifuncţionale cu software Panda Internet Security gratuit

SMC Networks, important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare de bandă largă, a anunţat astăzi disponibilitatea modem-routerului SMC BarricadeTM N Pro Draft 11n Wireless cu 4 porturi ADSL2/2+ (SMC7904WBRA-N) şi a routerului broadband N Draft cu 4 porturi (SMCWBR14S-N), livrate împreună cu licenţă gratuită pe o perioadă de 3 luni pentru software-ul Panda Internet Security 2007. Destinate folosirii acasă sau în firmele mici, cele două dispozitive sunt soluţii all-in-one IEEE802.11n draft v2.0 pentru partajarea conexiunilor de mare viteză la internet. ADSL2 Barricade N Pro oferă avantajele vitezei, acoperirii şi lăţimii de bandă specifice standardului IEEE802.11n într-un router multifuncţional, independent de platformă. Dispozitivul dispune de un modem ADSL2/2+ incorporat, firewall cu Stateful Packet Inspection (SPI) şi o interfaţă web prietenoasă.
Odată cu ADSL2 BarricadeTM N Pro, SMC Networks îşi extinde familia de produse Barricade cu routerul broadband wireless cu 4 porturi SMCWBR14S-N Draft 11n. Acesta include un switch LAN cu 4 porturi 10/100, care permite conectarea directă la 4 calculatoare sau extinderea unei reţele; un firewall NAT cu Stateful Packet Inspection (SPI), Wi-Fi multimedia (WMM) şi o interfaţă de administrare prietenoasă, utilizabilă prin intermediul unui browser web.
Deoarece securitatea este foarte importantă pentru utilizatorii SOHO ai reţelelor wireless, ambele produse Barricade N suportă cele mai recente standarde de criptare wireless WPA şi WPA2, care previn accesul neautorizat şi asigură protecţia datelor. Securitatea wireless poate fi de asemenea setată cu uşurinţă folosind Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), care permite configurarea butonului WPS sau a PIN-ului.

Datorită punctului de acces wireless IEEE802.11n draft v2.0 incorporat, ambele dispozitive pot atinge rate de transfer al datelor de până la 300 Mbps, permiţând astfel folosirea simultană a mai multor aplicaţii care necesită lăţime mare de bandă, cum sunt cele video de înaltă definiţie, streaming audio, jocuri online, apeluri VoIP şi navigare web.

Licenţa inclusă pentru pachetul Panda Internet Security, pentru o perioadă de trei luni, permite ambelor routere să beneficieze de facilităţi puternice online de backup, antivirus, anti spyware, firewall şi anti spam.

Tehnologia de scanare anti-rootkit conferă suitei Panda Internet Security 2007 o capacitate îmbunătăţită de detectare a pericolelor. Suita include şi un sistem de blocare a URL-urilor cu potenţial distructiv pentru a preveni accesul la siturile web folosite pentru phishing sau furt de identitate sau care ar putea descărca cod periculos pe calculatoare. Compatibil cu Windows Vista, Panda Internet Security este unul dintre produsele de securitate existente cu cele mai puternice funcţionalităţi.
"Dispozitivul ADSL2 Barricade N Pro este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de o soluţie completă cu facilităţi de securitate suplimentare", subliniază James Harris, director de produs la SMC Networks. "Suntem mândri că suntem prima companie de networking care oferă un router broadband 11n împreună cu software de securitate gratuit".
Preţurile recomandate de producător pentru dispozitivele SMCWBR14S-N şi SMC7904WBRA-N cu software Panda Internet Security 2007 gratuit o perioadă de 3 luni, sunt de 99,99 Euro şi, respectiv, 69,99 Euro.

Bucuresti, 5.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *