free download 78 travel guides written by experts

Noile computere Lenovo integreaza viata digitala personala cu stilul rafinat si tehnologiile de top

Laptopurile din seriile Y și Z și desktopul AIO C560 sunt concepute pentru stilul de viață al consumatorilor

· Seria Y oferă performanțe extreme, grafică uimitoare și un monitor strălucitor.
· Laptopurile din seria Z îmbină mobilitatea și divertismentul cu o ofertă variată de culori
· Desktop-ul All-In-One C560 este un performer compact pentru întreaga familie
· Un nou trio de monitoare 4k, pentru imagini impresionante

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a prezentat astăzi trei noutăți în gama sa de laptopuri și desktopuri pentru consumatori care îmbogățesc experiența de utilizare. Noile laptopuri Y40, Y50, Z40 și Z50 precum și desktopul all-in-one (AIO) C560 oferă performanțe avansate și divertisment înglobate în soluții de design portabile și de dimensiuni reduse. Laptopurile din seria Y le oferă utilizatorilor tehnologiile necesare pentru o experiență multimedia completă, cu cele mai noi soluții de grafică și sunet, în timp ce seria Z oferă o varietate originală de culori ale carcasei, recunoaștere facială VeriFace și control prin voce sau mișcări. Noul AIO C560 aduce în familie un computer desktop cu ecran tactil de mari dimensiuni și cu multiple puncte de sensibilitate care este pregătit și pentru muncă, și pentru joacă. Monitorul Lenovo LI2821 Wide copleșește simțurile vizuale cu rezoluția 4k, iar gama este completată de noile monitoare LI2223s și LI2323s.

Seria Y pentru performanță, seria Y pentru divertismentul multimedia

Noile laptopuri Y40 de 14 inci și Y50 de 15.6 inci oferă o puternică experiență mobilă Windows 8.1. Carcasa neagră ascunde o varietate de tehnologii, printre care și o tastatură iluminată opțională pe Y50, model care oferă și posibilitatea de a alege un display cu rezoluție până la Ultra HD 3840×2160 sau un display tactil Full HD 1920×1080, în timp ce Y40 oferă un display Full HD.

Cele două laptopuri oferă grafică de cel mai înalt nivel – cu placă AMD Radeon™ opțională pe Y40 și NVIDIA® GeForce® opțională pe Y50. Echipate cu procesor până la Intel® Core™ i7 din a patra generație, cu Windows 8.1 și stocare HDD sau SSD, Y40 și Y50 le permit utilizatorilor să jongleze cu multiple activități precum urmărirea de filme sau fotografii, aplicații diverse și interacțiunea pe rețele sociale. Filmele au un sunet bogat și rezonant datorită difuzoarelor JBL® și tehnologiei Dolby® Home Theater® v4.

Pe lângă greutatea redusă, noile laptopuri Z40 de 14 inci și Z50 de 15.6 inci ridică ștacheta productivității mobile. Aceste laptopuri foarte portabile sunt echipate pentru performanță și sunt pregătite pentru ultimele noutăți în divertismentul digital, datorită ecranului opțional Full HD 1920×1080, procesorului până la Intel® Core™ i7 din a patra generație, graficii opționale NVIDIA® GeForce®, sistemului de operare Windows 8.1 și tehnologiei audio Dolby Home Theatre v4. Sunt de asemenea echipate cu stocare HDD sau hibridă SSHD de până la 1 TB. Laptopurile Z40 și Z50 sunt disponibile în culorile negru, argintiu sau alb.

Utilizatorii pot rula filme de pe laptop pe televizor, folosind tehnologie WiDi1 sau prin conexiunea HDMI-out pentru a transmite prin cablu imagini de înaltă definiție. Laptopurile sunt prevăzute cu conectivitate de ultimă oră, WiFi 802.11ac și camere web de înaltă definiție. Sunt de asemenea echipate cu tehnologii care creează o experiență de utilizare amuzantă și ușoară: sistemul de recunoaștere facială Lenovo VeriFace Pro pentru logarea în sistem, controlul prin gesturi care permite răsfoirea fotografiilor și filmelor cu o simplă mișcare a mâinii, și controlul vocal pentru aplicațiile multimedia.

AIO Lenovo C560 cu ecran tactil pentru familie

Noul AIO accesibil C560 este un perfect computer de familie cu Windows 8.1. Ecranul său de 23 de inci cu rezoluție opțională full HD 1920×1080 și sensibilitate în mai multe puncte aduce și mai aproape conținutul digital personal sau profesional. Acest AIO asigură o performanță fără compromisuri: procesorul care ajunge până la Intel® Core i7™ de a patra generație și grafica NVIDIA® GeForce® oferă promptitudine în funcționare. Audiofilii și pasionații de filme vor savura experiența oferită de sistemul audio Dolby® Advanced Audio™ și de convenabila unitate DVD RW, atunci când ascultă muzică sau urmăresc filme, iar stocarea devine practic nelimitată datorită unității HD de 2 TB. Noul AIO C560 oferă WiFi și un tuner TV opțional pentru a fi folosit în diverse locuri din casă ca un televizor sau ca o tabletă de (foarte) mari dimensiuni. Este prevăzut de asemenea cu conexiune HDMI-out și permite suplimentarea cu ușurință a memoriei sau a unității de stocare HD, fără a fi nevoie de scule specializate. Este disponibil în culorile negru și alb.

Monitorul Lenovo cu rezoluție 4K

Noul monitor Lenovo LI2821 Wide de 28 inci oferă o experiență senzorială unică datorită ecranului său UHD 3840×2160 care afișează conținut la rezoluție 4k. Monitorul este dedicat utilizatorilor care preferă conținut digital la cea mai mare rezoluție disponibilă. Noul LI2821 Wide oferă DisplayPort și conectivitate HDMI, MHL și VGA, are difuzoare JBL® pentru un sunet bogat, o cameră web de 1080p, timp de răspuns super rapid și un raport de contrast dinamic de 10 milioane la 1. Monitorul oferă de asemenea posibilitatea de partiționare a imaginii în două până la patru zone, pentru vizionare picture-in- picture. Conceput pentru o excelentă experiență VOIP, monitorul include o cameră web cu capac, un microfon cu filtrare de zgomot, preluare a apelurilor Skype sau Lync printr-o apăsare de buton.

La rândul lor, monitoarele Lenovo LI2223s de 21.5 inci și LI2323s IPS FHD de 23 inci oferă un design stilat datorită standurilor din aluminiu, care pot fi ușor desprinse pentru montarea pe perete cu ajutorul sistemelor VESA.

Pentru toate aceste noi produse Lenovo oferă un portofoliu de soluții service integrate, inclusiv extinderi de garanție, suport tehnic premium și protecție la deteriorări accidentale pentru laptopuri.

Prețuri2

Prețurile laptopurilor Lenovo Y40 și Y50 pornesc de la $999.

Prețurile modelelor Lenovo Z40 și Z50 pornesc de la $599.

Prețul noului AIO C560 pornește de la $659.

Monitoarele Lenovo LI2223s, LI2323s și LI2821 Wide au prețuri de la $179.99, $219.99 și respectiv $799.

Pentru cele mai noi informaţii despre Lenovo, abonaţi-va la fluxul Lenovo RSS sau urmăriţi Lenovo pe Twitter şi Facebook. Informaţiile de presă sunt disponibile la //news.lenovo.com/CES2014.

1
Necesită emițător WiDi, achiziționat separat.
2 Preţurile nu includ taxe sau costuri de livrare şi pot fi modificate fără informare prealabilă. Preturile de reseller pot varia. Preţurile nu includ toate caracteristicile prezentate. Toate ofertele depind de disponibilitatea produsului. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica ofertele şi specificaţiile produselor fără informare prealabilă.

LAS VEGAS / Bucuresti, 06.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *