Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noile aspiratoare smart Eufy RoboVac, de la Anker, ajung și în România, prin East Com Trading

Eufy RoboVac aspiră în locul tău și se încarcă singur, chiar și când ești plecat de acasă

Compania East Com Trading, unicul importator și distributor oficial al produselor Anker în România încă din 2015, introduce pe piața locală cele mai recente modele de aspiratoare smart marca Eufy by Anker.

Noua gamă conține patru modele de aspiratoare inteligente, Eufy RoboVac 11S, 15T, 35C și 25C, gadgeturi care se remarcă prin design-ul compact, nivelul redus de zgomot, specificațiile impresionante și prețul accesibil.

Disponibili prin partenerii de retail ai East Com Trading, dar și pe platforma online eastcom.ro, roboții de aspirare Eufy duc curățenia de acasă la un alt nivel.

Eufy RoboVac 15C

Dincolo de designul slim, aspiratoarele sunt robuste și echipate cu senzori inteligenți de orientare astfel încât se strecoară cu ușurință sub corpurile de mobilier, evită coliziunile și se opresc atunci când sesizează o diferență de nivel cum ar fi în cazul scărilor.

Noile aspiratoare de la Eufy by Anker sunt gata de utilizare în câteva minute și pot fi controlate prin telecomandă sau smartphone (Android și iOS), prin intermediul aplicației dedicate Eufy Home. Roboții sunt dotați cu acumulatori de calitate marca Anker, ce oferă o autonomie impresionantă de 100 de minute de utilizare la o singură încărcare.

La finalul ciclului de aspirare, roboții Eufy RoboVac revin singuri la stația de încărcare pentru reumplerea bateriei. Încărcarea se realizează în aproximativ 5 ore.

Eufy RoboVac 25c

Prețuri și disponibilitate

Aspiratoarele robot smart Eufy RoboVac sunt disponibile începând din luna februarie la partenerii cel.ro, evomag.ro, vexio.ro și eMag.ro, cu prețuri începând de la 1099 lei. Toate modelele din seria Eufy RoboVac au garanție 24 de luni.

Despre Eufy by Anker

Eufy este marcă deținută de Anker, companie renumită global pentru powerbank-uri și accesorii pentru smartphone-uri. Sub brandul Eufy, Anker produce electrocasnice inteligente și dispozitive SmartHome. Mai multe informații despre Eufy sunt disponibile pe eufylife.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *