Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noi vedete vin sambata la „Te cunosc de undeva!”

Noi vedete internationale vin saptamana viitoare la Te cunosc de undeva!. Ozzy Osborne, Liza Minelli, Bee Gees, Culture Club, Beyonce, Mary J Blige vor ajunge în Romania în interpretarea unora dintre concurenţii super show-ului Te cunosc de undeva! Nu vor lipsi însa nici vedetele autohtone printre care Margareta Pâslaru sau Sofia Vicoveanca. Surprizele nu se opresc aici. Producătorii îi vor surprinde din nou pe telespectatori cu invitaţi surpriză şi momente inedite.Toate vor putea fi urmărite, sâmbătă, 7 aprilie, de la 20.15, numai la Antena 1.

Vedetele vor fi de nerecunoscut şi în această săptămână în show-ul primăverii de la Antena 1. După ce sâmbătă au trecut prin transformări uluitoare pentru a intra în pielea unor artişti precum Lady Gaga, Whitney Huston sau Dan Spătaru, cei opt concurenţi vedetă de la Te cunosc de undeva! îi vor surprinde din nou pe telespectatori, dând viaţă unor alte personaje celebre din lumea muzicii.

Sâmbăta viitoare pe scena Te cunosc de undeva! vor veni Ozzy Osborne, în interpretarea inedită a lui Dan Helciug, Liza Minelli, cea căreia îi va da viaţă Maria Buză sau Culture Club, a cărei solistă va fi Delia. După ce ediţia trecută a fost de nerecunoscut în rolul lui Whitnez Huston, Iulian Vasile va fi unul dintre membrii trupei Bee Gees, pentru ca lui Jorge, câştigătorul emisiunii de sâmbăta trecută să îi revina dificila misiune de a o imita pe Beyonce. Lora va intra în pielea lui Mary J Blige, însă dintre artişti nu lipsesc nici vedetele autohtone.

A fost 50 Cent, a fost Tina Turner sau Dan Spătaru, iar sâmbătă va fi nimeni alta decât Sofia Vicoveanca. CRBL promite o transformare uluitoare pentru a intra în pielea respectatei interprete de muzică populară. Julia Jianu va avea şi ea o sracină dificilă, aceea de a fi Margareta Pâslaru.

Cum se vor descurca concurenţii, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la 20.15 la Te cunosc de undeva!

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *