Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noi trenduri IT&C si solutii de finantare pentru IMM-urile din Bacau si Neamt

Agora Media organizează marţi, 10 noiembrie 2009, ora 09:30, cea de-a patra ediţie a conferinţa SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) la Bacău. Conferinţa va avea loc la Hotel President, Sala de conferinţe, şi se adresează companiilor din judeţele Bacău şi Neamţ.

Conferinţele din cadrul Roadshow-ului SolePAD încearcă să răspundă problemelor concrete cu care se confruntă în prezent mediul de afaceri din România, prin prezentarea celor mai performante soluţii IT&C şi de finanţare.

Secţiunea dedicată soluţiilor IT&C de reducere a costurilor va fi deschisă la SolePAD Bacău, cu informaţii legate de „organizare şi eficienţă cu etichetele profesionale de la Brother”, de către dl. Emil Ilarie, Account Manager Reprezentanţa Brother România. În continuare, Sabina Uţă, Manager Regional Vânzări în cadrul Romtelecom, va prezenta pachetele de „Soluţii de comunicaţii” oferite de Romtelecom pe segmentul IMM.

A doua parte a conferinţei, dedicată soluţiilor şi modalităţilor de obţinere a fondurilor nerambursabile sau parţial rambursabile, va fi deschisă de către dl. Emil Tunaru, Consilier Programe OTIMMC Bacău, cu prezentarea „Finanţările nerambursabile – o soluţie optimă pe timp de criză”. În încheierea evenimentului dl. Alexandru Geambaşu, Consilier OIPSI în cadrul Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale va vorbi despre „Fonduri structurale – Proiecte IT pentru dezvoltarea afacerii”.

SolePAD Bacău este promovat cu sprijinul partenerilor media IT Trends, Agora News, Zile şi Nopţi, Ziarul de Bacău, Ghidul Bacăului, Bacăul.ro, PRwave, PRwave Directory şi Media Look. Alţi parteneri: BSA (Business Software Alliance) şi Byblos.

Următoarele conferinţe SolePAD vor avea loc pe 12 noiembrie la Iaşi, respectiv 08 decembrie la Buzău, locaţia şi programul evenimentelor urmând a fi disponibile în curând pe www.solepad.ro.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *