Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noi soluții pentru tenul impur și sensibil. Guinot a lansat Programul de Purifiere și Desensibilizare

Din ce în ce mai multe persoane constată că tenul lor a devenit mult mai sensibil, cu tendință acneică ori care dezvoltă roșeață, din pricina purtării zilnice a măștii de protecție, dar și a stresului cotidian. În aceste condiții, pielea are nevoie de o îngrijire cu totul specială, delicată, dar eficientă în același timp.

Guinot oferă și de această dată soluții profesionale și, astfel, a lansat, în premieră la Institutul Guinot din București, Programul de Purifiere și Desensibilizare, o abordare avansată a problemelor legate de erupțiile cutanate.

“Tenul impur si sensibil se manifestă prin exces seboreic, pori dilatați, puncte negre, acnee, roșeață și iritații, nu doar în perioada adolescenței, ci și la vârsa adultă, din pricina unui stil de viață dezordonat, dietă dezechilibrată, poluare dar și schimbări hormonale generate de avansarea în vârstă. De asemenea, purtarea măștii de protecție favorizează colmatarea porilor și slăbirea barierei cutanate. În acest mod, problemele asociate, de regulă, cu tenul gras, au început să apară în cazul tuturor tipurilor de ten.

Noul program Guinot de Purifiere și Desensibilizare se adreseaza, astfel, atât tenurilor grase și sensibile, cât și celor care manifestă aceste probleme pasager”, declară Diana Baicu, Director General Top Line, compania reprezentantă a brandului Guinot în România.

Institut Quinot lansare

Noul program Guinot de Purifiere și Desensibilizare a fost descoperit, cu ocazia lansării, și de influenceri din domeniul frumuseții, precum și celebrități, atente cu imaginea lor publică, precum Valentina Pelinel, Albertina Ionescu, Andreea Perju, Amalia Enache, Andreea Remețan, Ilinca Obădescu, Adina Buzatu, Nicoleta Nucă, Narcisa Pheres, și reprezentanți Mass Media (Nicoleta Nicolae, Bianca Prangate, Lavinia Gogu, Adina Necula, Laura Antonov, Andreea Romaniuc).

De ce îmbătrânește mai repede un ten impur

Programul Guinot de Purifiere și Desensibilizare asociază un nou tip de tratament facial, realizat în clinica de înfrumusețare, cu produse tratament pentru acasă, având scopul de a corecta problemele pe termen lung.

“Să nu uităm că tenurile care prezintă inflamări, precum coșuri sau a roșeață, sunt predispuse la îmbătrânire accelerată, deoarece bariera naturală de protecție este fragilă, dezechilibrată, și mult mai predispusă la atacul radicalilor liberi, cărora tenul nu le poate face față în aceste condiții. Noul program Guinot vizează echilibrarea glandei sebacee, dar și a funcțiilor barierei cutanate, concomitent cu efectul tratant specific”, spune Diana Baicu.

Fără extracții sub abur, dureroase și agresive

Tratarea tenului impur și sensibil este un proces care trebuie efectuat corect, tocmai pentru a nu agrava această condiție.

„Din nefericire, abordarea clasică, cu care au crescut generații întregi, presupune efectuarea acelor extracții, sub abur, foarte chinuitoare și care agresează și mai mult tenul. Acele tratamente sunt urmate și de produse astringente, care produc dezechilibre majore și lasă și cicatrici, greu de vindecat. Nu este deloc indicat să procedăm în acest sens!”, adaugă specialistul.

Cum acționează noul program Guinot

Noul tratament Guinot Equilibre Purete asociază, în fiecare etapă, formule cu ingrediente active care au rol de reglare a funcțiilor pielii în ceea ce privește secreția de sebum. Formulele sale previn dezechilibrarea microbiomului și suprainfectarea, concomitent cu stimularea metabolismului celular.

Un pas esențial este exfoliantul cu dublă acțiune: termică, pentru a facilita deschiderea porilor, dar și enzimatică, pentru eliminarea celulelor moarte din interiorul pielii. Acesta stimulează metabolismul celular și, astfel, tenul răspunde la activii din ceilalți pași ai tratamentului.

Experiența de tratament este una placută, iar pacientul are garanția unei proceduri corecte în ceea ce privește starea de sănătate a tenului.

Noul tratament Guinot se recomanda în cură de patru tratamente, continuate ulterior cu o serie de tratamente regenerante, de peeling și de stimulare a energiei celulare: Guinot Hydra PH și Guinot Hydraderm Energie Cellulaire.

Ce produse complementare putem folosi acasă

Atunci când vorbim despre tratarea condiției impure și sensibile a tenului, disciplina este cuvântul cheie! Prin urmare, doctorii în frumusețe Guinot recomandă un program complementar pentru acasă, care asociază produse specifice pentru reglarea glandei sebacee și fortifierea barierei cutanate.

  • Spuma de curățare facială Microbiotic conține activi purifianți care reglează excesul seboreic și previn proliferarea bacteriană.
  • Loțiunea facială Microbiotic are efect matifiant și seboregulator.
  • Serum-ul Gel Acnilogic furnizează în piele activi seboregulari dar și ingrediente pentru întărirea barierei cutanate.

Programul de Purifiere și Desensibilizare aduce și o noutate pentru acasă, un produs de tip S.O.S, Gel Acnilogic. Formula acestuia are acțiune tratantă localizată. Ajută la exfolierea delicată și la îndepărtarea celulelor moarte care colmatează porii. Este un produs care reduce excesul de sebum și închide porii, absoarbe excesul de sebum și luciul inestetic. Gelul Acnilogic previne proliferarea bacteriană, suprainfectarea și combate formarea punctelor negre.

Pentru tenul sensibil exista o gamă completă de produse, cu efect desensibilizant și de întărire a barierei cutanate. Aceste formule au fost create special pentru tenul intolerant și reactiv, care are nevoie de protecție împotriva iritanților externi. Ajută la calmarea, restabilirea confortului și îmbunătățirea aspectului tenului. Conțin activi patentati, care inhibă raspunsul reactiv al tenului.

  • Demaquillant Hydra Sensitive – Demachiant pentru „pielea reactivă”, ce înlătură rapid machiajul şi curăţă pielea reactivă şi sensibilă
  • Serum Hydra Sensitive – Serum calmant pentru piele reactivă.
  • Crème Hydra Sensitive – Cremă reparatoare şi protectoare, ce calmează hiper-sensibilitatea, pielea roșie și iritată.
  • Crème Protection Reparatice – Cremă protectoare, reparatoare, calmantă pentru tenurile fragile.
  • Red Logic- Inversează logica apariției roșeții și neutralizează vizibil apariția roșeții.
  • Pur Confort – Cremă regenerantă şi calmată cu SPF 15, reface și denisfiază pielea, din interior, prin intermediul concentratului celular și protejează pielea de factorii externi.
  • Masque Hydra Sensitive – Mască cu efect instant de calmare pentru pielea sensibilă şi reactivă.

Noul program Guinot de Purifiere și Desensibilizare este disponibil la Institut Guinot din București (Calea Dorobanți 116-122), doctorii în frumusețe Guinot realizând analiza tenului fiecărui pacient și adaptând programul în funcție de necesitățile tenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *