free download 78 travel guides written by experts

Noi sezoane si premiere in exclusivitate, in luna aprilie numai la AXN

La AXN, în aprilie: echipa din CSI: New York – Criminaliştii intră iar în joc cu noi aventuri. Telespectatorii vor vedea noi episoade din Dispariţia. De asemenea, cel mai onest avocat din Washington, Mitch McDeere, îşi continuă povestea în noile episoade ale serialului Firma. Şi, în cele din urmă, agenţi speciali anchetează crime în cel mai nou sezon, al şaptelea, din Minţi Criminale. Fosta poliţistă Carrie Wells îşi aduce aminte de lucruri neplăcute din trecut, în Memorie perfectă.

Premiere în exclusivitate

Minţi criminale/Criminal Minds
– sezonul 7
Din 5 aprilie, în fiecare joi, de la ora 23:00

Echipa se află la o răscruce de drumuri când membrii săi sunt interogaţi de un comitet al Senatului în legătură cu acţiunile lor după ce au pierdut-o pe Prentiss. O faţă familiară i-ar putea ajuta să câştige cazul şi să păstreze echipa unită. Paget Brewster se întoarce în rolul lui Emily Prentiss, iar A.J. Cook reia rolul lui Jennifer “JJ” Jareau. Mark Moses (Neveste disperate, Mad Men) este invitat special, interpretându-l pe Cramer, un membru al Comitetului Senatului care interoghează echipa.

CSI: New York – Criminaliştii/CSI: NY – sezonul 8
Din 19 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00

CSI: New York – Criminaliştii este o dramă poliţistă inspirată de franciza CSI. Serialul este despre o echipă de detectivi care folosesc tehnologie de ultimă generaţie pentru a rezolva crime în New York. Detectivul Mac Taylor este un investigator dedicat meseriei şi ambiţios, care crede că există o legătură între toate lucrurile care se întâmplă. El este un puşcaş marin decorat, care a luptat în război şi a fost interesat şi de fotografiile de război. Meseria este viaţa lui. Se concentrează pe un caz până îl rezolvă. Colega lui este Josephine “Jo” Danville, o cercetătoare cu experienţă din Washington D.C., a cărei muncă se bazează pe empatia cu victimele. Ei lucrează cu o echipă de experţi din care face parte şi Danny Messer, un anchetator cu un trecut destul de agitat, pe care îl foloseşte în meseria sa, formându-şi propriul set de reguli. Messer a fost ales personal de Mac pentru a face parte din echipă şi încearcă în fiecare zi să arate că este demn de o asemenea onoare şi responsabilitate.

Seriale noi

Psihologia crimei/ Profilage – sezonul 1
Din 4 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00

Chloe Saint-Laurent este ofiţer de poliţie. Ea este chemată pentru a rezolva cazurile cele mai dificile, pentru că reuşeşte să intre atât în mintea criminalilor, cât şi a victimelor. Detectivul Matthew Perac este unul dintre cei mai buni poliţişti din Paris, un om de acţiune care are metode clare şi convingeri ferme. El îşi protejează oamenii aşa cum ar face şi cu propria lui familie. Când este descoperit cadavrul unei femei desfigurate, Perac află că, de acum încolo, va trebui să facă echipă cu Chloe. La început are reţineri când vine vorba de ea şi metodele ei necovenţionale. Însă împreună formează o echipă formidabilă în lupta împotriva criminalilor.

Serialele voastre preferate continuă cu noi episoade

Firma/The Firm
Din 4 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00

Noul serial este produs de Sony Television Productions, Paramount Pictures şi eOne Television. Firma continuă povestea best-seller-ului din 1991, scris de americanul John Grisham şi apărut şi la noi la editura Rao. În 1993, a fost făcut un film cu acelaşi nume, care a avut un succes imens la box-office, cu Tom Cruise în rolul principal. Mitch McDeere şi familia lui (Abby, Ray, Tammy) ies din programul de protecţie a martorilor după 10 ani, asta în ciuda tuturor sfaturilor primite. Ei încep o nouă viaţă în Washington D.C. unde Mitch deschide o nouă firmă de avocatură împreună cu fratele lui, Ray, care anchetează crimele din procesele lui Mitch, dar în scurt timp acceptă oferta de a se asocia cu firma Kinross&Clark.

Memorie perfectă/ Unforgettable
Din 3 aprilie, în fiecare marţi, de la ora 22:00

Poppy Montgomery joacă rolul principal în Memorie perfectă. Ea o interpretează pe Carrie Wells, o fostă poliţistă misterioasă care suferă de o afecţiune rară datorită căreia memoria ei este perfectă. Astfel, ea îşi aminteşte fiecare loc, fiecare conversaţie, fiecare moment de bucurie şi de tristeţe. Nu este ca şi cum nu uită nimic, ci mai degrabă nu poate uita nimic, cu excepţia detaliilor zilei în care sora ei a fost ucisă cu mulţi ani în urmă. De atunci, Carrie a încercat să-şi lase trecutul în urmă. Însă, în mod neaşteptat, ea îl reîntâlneşte pe Al Burns (Dylan Walsh), fostul ei iubit şi partener.

Dispariţia/Missing
Din 5 aprilie, în fiecare joi, de la ora 22:00

În Dispariţia, povestea se concentrează asupra unei mame îngrijorate după ce fiul ei dispare în Italia. Ea pleacă în Europa şi e hotărâtă să-şi găsească fiul. În curând devine evident că nu e o mamă obişnuită, ci un fost agent CIA care va face orice pentru a se întoarce acasă cu fiul ei în viaţă.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *