metalshow

Noi sezoane din CSI: New York – Criminalistii si Minti Criminale

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza din martie, în premieră şi în exclusivitate, cele mai noi episoade din  sezonul 3 al serialului CSI: New York – Criminaliştii, precum şi din sezonul 2 al  serialului Minţi Criminale.

CSI: NEW YORK – CRIMINALIŞTII, sezonul 3 ( 12 episoade)
Din 1 martie, în fiecare joi, de la ora 21.05 cate un nou episod

CSI:NY – Criminaliştii, cel mai în voga serial poliţist din America este inspirat din seria CSI: Crime Scene Investigation având ca personaje o echipă de anchetatori judiciari ce folosesc tehnologia avansată pentru a descifra indiciile şi a rezolva crimele  din New York.   

În sezonul 3 puteţi pătrunde în viaţa intimă a personajelor, unde veţi descoperi că unii eroi sunt chinuiţi de  traume, iar alţii încearcă să-şi refacă viaţa. Din păcate, vieţile lor personale sunt puse în umbră de cazurile în care se implică.
Din distribuţie fac parte: Gary  Sinise şi  Melina  Kanakaredes
                                                                                                                                                        
CSI: NY – Criminaliştii este o producţie a ALLIANCE ATLANTIS şi CBS Productions, în colaborare cu Jerry Bruckheimer Television.  

MINŢI CRIMINALE – sezonul 2 ( 13 episoade)
Joi, 1 martie, premiera va avea loc la ora 23.00
Din 8 martie, în fiecare joi, de la ora 22.00 câte un nou episod

“MINŢI CRIMINALE”, unul dintre cele mai noi seriale poliţiste de succes,  este un thriller de suspans despre o brigadă de elită formată din psihologi criminalişti care analizează cele mai bolnave minţi de ucigaşi în serie, încercând să anticipeze următoarea lor mişcare înainte ca aceştia să lovească din nou.

În sezonul 2, noile cazuri solicită intuiţia echipei şi o provoacă la găsirea unor noi soluţii inedite de rezolvare a cazurilor. Unul dintre membrii echipei, agentul special Derek Morga, cade victimă unor acuzaţii nefondate, iar echipa este pusă la mare încercare pentru a-l salva. Fiecare membru al echipei contribuie la rezolvarea cazurilor cu propria arie de expertiză încercând să puncteze motivaţiile cele mai ascunse ale criminalilor pentru ca în final
să-i poată opri.

Din distribuţie fac parte: Mandy Patinkin (“Dead Like Me”; “Chicago Hope”), Thomas Gibson (“Darhma & Greg”), Shemar Moore (“Diary of a Mad Black Woman”), Matthew Gray Gubler (“The Life Acquatic”) şi Lola Glaudini (“Your Friends and Neighbors”).

AXN are o grilă de programe foarte puternică pentru 2007 care include serialul american de succes LOST: Naufragiaţii, distins cu premiul Emmy în 2005 şi Globul de Aur în 2006 pentru cel mai bun serial dramatic. Sezonul 3 poate fi vizionat în exclusivitate la AXN şi în premieră în România în fiecare duminică, de la ora 22.00.
În serile de marţi, AXN aduce blockbustere pentru telespectatorii săi, sub numele de AXN Cinema: Donnie Brasco/ Donnie Brasco, 8 MM/ 8MM, Jefuirea trenului cu bani/Money Train, Cyborg 2/ Cyborg 2, Soldatul Universal / Universal Soldier: The Return.

Bucuresti, 15.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *