Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noi provocari pentru sistemul romanesc de sanatate

Agora Group organizează vineri, 29 iunie 2012, Conferința eHealth 2012 la Hotelul Intercontinental din București, sala Fortuna, începând cu ora 9.30.

Ţările din întreaga lume, indiferent de nivelul de dezvoltare economică, împărtăşesc părerea aproape unanimă că se pot realiza paşi uriaşi în integrarea serviciilor medicale în următorii cinci ani, cu guvernele naţionale preluând conducerea în coordonarea acestor eforturi.

Sistemul de sănătate din România se confruntă cu multe provocări, în condiţiile în care Guvernul trebuie să facă faţă unor mari datorii şi unui serios deficit bugetar, dar în acelaşi timp şi unor probleme cronice acumulate din trecut. Nevoia de a se pregăti în vederea unor viitoare cheltuieli pentru a gestiona schimbările demografice, de a asigura o mai bună calitate şi eficienţă şi de a realiza investiţiile necesare în infrastructura sistemului de sănătate, toate acestea contribuie la creşterea provocarilor fiscale care devin critice.

Este motivul fundamental pentru care implementarea conceptului eHealth capătă valenţe critice în ţara noastră. Câţiva paşi în acest sens au fost demaraţi. Unul dintre aceştia, SIUI, a devenit operaţional anul trecut. De aici încolo însă, drumul are încă multe etape, care trebuie parcurse în cel mai scurt timp posibil.

În dorinţa de a sprijini acoperirea cât mai rapidă a acestui drum, Agora Group organizează pe 29 iunie la Bucureşti Conferinţa eHealth 2012, un eveniment care îşi propune să prezinte soluţii IT&C şi de finanţare concrete pentru domeniul sistemului de sănătate din România, să ducă la o mai bună conştientizare a problemelor şi posibilelor soluţii din sistem. Partenerii conferinței, Intel, Oracle, HP România şi SIVECO România, vor prezenta studii de caz si soluții implementate în sectorul e-sănătății.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media SfatulMedicului.ro, Romedic.ro, Ziare.com, HIT.ro, Business24.ro, MyJob.ro, PRwave, PRwave Directory, MediaLook, MediaIQ, AgoraTV, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alți parteneri: Indaco, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign, SoftLine International, CIO Council.

Bucuresti, 28.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *