free download 78 travel guides written by experts

Noi placi grafice aduse de Flamingo

MSI, unul dintre cei mai mari producatori de componente pentru PC-uri, lanseaza cea mai performanta serie de placi grafice – MSI NX7900GTX/GT. Aceasta serie incorporeaza cele mai noi tehnologii NVIDIA cum ar fi accelerare grafica 3D, rezolutii la nivel cinematic pentru peformante maxime in cele mai noi aplicatii.

Aceasta serie este destinata utilizatorilor care vor rezolutii si efecte HD (High Definition)  in jocuri precum si o calitate superioara a imaginilor cu rezolutii de pana la 2560×1600.

Interfata pe 256 biti cu memoria grafica DDR3 nu face compromisuri nici la calitatea afisarii si nici la performanta generala in aplicatii si jocuri.

Seria MSI NX7900GTX/GT proceseaza in hardware continutul video HD datorita avansatei tehnologii NVIDIA® PureVideo™ precum si formatul DVD MPEG-2/DVD si standardul Microsoft® Windows Media® HD Video (WMV HD).

MSI NX7900GTX /GT include si alte tehnologii de varf cum ar fi engine CineFX 4.0, suport hardware pentru Microsoft DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 si OpenGL® 2.0 pentru performante grafice maxime in aplicatiile compatibile OpenGL®.

Pe langa acestea, seria MSI NX7900GTX /GT are suport pentru filtrarea texturilor pe 64 bit pentru cea mai realista afisare a efectelor de lumina si reflexii denumita "high dynamic-range" (HDR).

Mai mult, seria MSI NX7900GTX /GT are suport pentru rezolutiile HDTV (pana la 2560 x 1600), si efectul de corectie "3:2 pull-down" la vizionarea filmelor in format DVD.

Tehnologia exclusiva MSI DOT Express

Seria MSI NVIDIA® NX7900GTX /GT este echipata cu cea mai avansata tehnologie de overclocking dinamic denumita Dynamic Overclocking Technology Express.Este o tehnologie care livreaza cu pana la 10% mai multa performanta in aplicatii fara a creste nivelul de zgomot al ventilatorului placii grafice si care mentine temperatura in limite normale de functionare.

Despre Grupul Flamingo International

Flamingo International este societatea mama pentru Grupul Flamingo, liderul pietei de IT&C din Romania. Compania detine o retea de peste 100 de magazine IT si electronica de consum in Romania, Bulgaria si Serbia, sub brandurile Flamingo si Future Shop, avand o suprafata totala de vanzare de circa 14.000 mp. Strategia de dezvoltare a activitatii de retail Flamingo urmeaza trei directii majore: dezvoltarea unei retele de retail formata din magazine de mici dimensiuni dedicate comercializarii de aparatura IT si electronica mobila, continuarea dezvoltarii retelei actuale de magazine prin deschiderea unor noi locatii precum si modernizarea si extinderea celor existente si dezvoltarea unei retele de magazine de mare suprafata in care sa fie comercializata, in afara de produsele IT, o gama larga de produse electronice si electrocasnice. Cifra de afaceri a Flamingo International estimata pentru anul 2005 este de peste 80 de milioane de euro. Situatiile financiare ale Flamingo sunt auditate de PricewaterhouseCoopers.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *