metalshow

Noi pixuri disponibile pe StampileOnline.ro

StampileOnline.roŞtampileOnline.ro, site care oferă produse de birotică şi papetărie alături de ştampile şi accesorii pentru acestea, continuă să îşi îmbogăţească oferta şi aduce noi modele de pixuri. Vizitatorii site-ului găsesc începând din această săptămână noi pixuri de la Acvila şi două variante de seturi de pixuri Pilot Frixion.

Noile modele de pixuri disponibile pe ŞtampileOnline.ro includ modelele Acvila Velvet, Acvila Diablo şi seturile Pilot Frixion. Pixurile Acvila Velvet, disponibile într-o gamă variată de culori (roşu, albastru, negru, verde) sunt pixuri cu mecanism, având un grip de cauciuc, agăţătoare metalică şi mină de culoare albastră. Pixurile Acvila Diablo sunt pixuri metalice, retractabile, cu corpul de culoare vişinie sau neagră şi mină tip Parker de culoare albastră.

Pix Acvila VelvetŞtampileOnline.ro oferă acum şi setul Pilot Frixion 0.7 mm care include un Roller Frixion de 0.7 mm cu capac şi un Roller Frixion Clicker de 0.7 mm, precum şi setul Pilot Frixion 0.7 mm care este alcătuit dintr-un Roller Frixion de 0.7 mm cu capac, un Roller Frixion Clicker 0.7 mm şi dintr-un set de rezerve 0.7 mm albastre.

Ceea ce face ca pixurile Pilot Frixion să fie unice este cerneala lor termosensibilă, care are caracteristici incredibile: dispare şi reapare în funcţie de temperatura la care este supusă. Nu este recomandată folosirea pe documente legale! Scrieţi, ştergeţi, rescrieţi! Capul de cauciuc le permite posesorilor acestor pixuri să şteargă ceea ce au scris şi să rescrie, uşor şi rapid.

În prezent, pe ŞtampileOnline.ro găsiţi peste 20 de pixuri, alături de cele două seturi nou aduse pe site. În plus, pe site se găseşte şi o gamă variată de pixuri cu ştampilă, produse versatile, utile într-o multitudine de împrejurări. Cei interesaţi au la dispoziţie peste 60 de modele de pixuri cu ştampile în 16 categorii, existând produse pentru toate gusturile şi preferinţele: pixuri cu ştampilă elegante, pixuri cu diverse forme, pixuri compacte sau modele tradiţionale.

Pix Diablo AcvilaŞtampileOnline.ro a lansat şi o ofertă specială în această săptămână. Astfel, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, găsiţi noile pixuri introduse pe site cu o reducere specială de 10%.

Pentru cantităţi mai mari privind oricare din produsele de pe site puteţi obţine un preţ mai avantajos, astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro.

Toţi fanii ŞtampileOnline.ro de pe Facebook beneficiază de o reducere specială de 10%.

Set Pilot Fricion

ŞtampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat şi accesorii pentru acestea. Pe site vizitatorii găsesc şi accesorii de birou, instrumente de scris, hârtie pentru copiator, sisteme de arhivare şi organizare pentru a păstra ordine în documente. De asemenea, prin gravură laser, sunt oferite atât servicii de gravură pentru personalizarea plăcuţelor de birou, plăcuţelor de identificare şi de semnalizare, cât şi cleşti cu timbru sec şi etichete autoadezive pentru timbru sec.

Bucuresti, 30.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *