free download 78 travel guides written by experts

“Noi” – pentru Andrei

Compania Passe Partout – Dan Puric va invita la Teatrul de pe Lipscani, joi,14 aprilie, spectacol caritabil “NOI”-PENTRU ANDREI

Joi,”Noi” vom fi Toți aceia care îi sunt alături lui Andrei Teodoroiu.

Compania “Passe- Partout Dan Puric” va invită să participați la spectacolul “Noi”, dedicat strângerii de fonduri pentru Andrei Teodoroiu, un tânăr bolnav de cancer, care are nevoie de un transplant de ficat.

Primul spectacol, dedicat lui Andrei Teodoroiu a avut parte de toată susținerea și înțelegerea dumneavoastră, a jurnaliștilor și a publicului.

Gestul dumneavoastră de a participa și de a sprijini această cauză semnifică înclinația pentru umanism și umanitate pe care noi, românii, încă o mai avem. Vă mulțumim pentru suportul acordat și pentru prezența, în număr atât de mare, la spectacolul “Toți cinci- pentru Andrei”.

Dar,suma necesară pentru transplant și tratamentul post operator este foarte mare-150 de mii de euro.
Așa ca noi, Trupa Passe Partout Dan Puric, am hotărât să dedicăm și spectacolul “Noi” pe care îl susținem joi, la orele 19.00, pe scena Teatrului de pe Lipscani, în beneficiul cauzei lui Andrei.

Andi, un băiat de 25 de ani absolvent al Politehnicii și care, până mai ieri, juca baschet, cânta, dansa, mergea cu bicicleta, râdea și glumea, este grav bolnav. Acum are nevoie de un transplant de ficat și, singura lui șansă, este să meargă în Germania, unde doctorii sunt convinși că îl pot opera și îl pot ajuta în recuperare.

Așadar, vă rugăm să fiți din nou alături de noi, fiindcă șansa la viață a lui Andrei Teodoroiu depinde și de “Noi” dar și de dumneavoastră.

Mai multe informații despre Andrei și posibilitatea de a-l ajuta, găsiți pe www.andreiteodoroiu.ro.

“NOI“, este un spectacol despre și cu membrii Trupei Passe Partout DAN PURIC, în care, prin mijloacele specifice trupei, actorii își exprimă credo-ul. Comedia, dansul, lumina drama și umorul de calitate au făcut ca acest spectacol să devină unul dintre cele mai iubite și mai vizionate de public.

Regia: Noi (spectacol coordonat de Dan Puric)
Costumele: Anca Cernea
Coregrafia: Lelia Marcu
Distribuţia:Antoanela Vlădescu, Claudia Susanu, Mihaela Ailincai, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Diana Vladu, Raluca Urea, Lelia Marcu, Nadejda Dimitriu, Alexandra Neacşu, Silviu Oltean, Mircea Cristescu, Silviu Man, Petre Voicu, Axel Moustache, Vadim Rusu, Ştefan Ruxanda, Adrian Nour, Florin Roşu, Matei Muntiu, Alex Călin, Sebastian Petrovici, Paul Cimpoieru

Noi, actorii trupei Pasee- Partout Dan Puric, vă așteptăm la spectacolul “NOI”, joi, la orele 19.00, la Teatrul de pe Lipscani. Puteți face donații direct, și în foaierul teatrului. Până atunci îl puteți ajuta pe Andrei, cu orice sumă, pe care o puteți depune în conturile:

CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000

CONT EURO: RO89BRDE300SV81627453000

CONT DOL : RO95BRDE300SV81732093000

PENTRU CEI DIN STRAINATATE,SWIFT: BRDEROBU

· Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON

· Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.

Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *