free download 78 travel guides written by experts

Noi oportunitati pentru posesorii de CardAvantaj

Incepind din data de 9 martie 2010, Credit Europe Bank ofera o noua oportunitate clientilor posesori de CardAvantaj.

Toti posesorii unui card de credit CardAvantaj vor primi un bonus de 1% la dobanda aferenta depozitelor constituite la Credit Europe Bank.

Bonusul de 1% se va aplica indiferent de valuta depozitului, atat pentru depozitele noi cat si pentru cele deja constituite.

In cazul depozitelor deja constituite, bonusul se va acorda incepind cu data semnarii unui nou contract, aferent reinoirii acestora.

Noua oportunitate oferita posesorilor de CardAvantaj vine in contextul unor beneficii deja cunoscute actualilor clienti: accesul la cumparaturi intr-o retea impresionanta de comercianti parteneri (peste 9.500 locatii) unde se pot efectua cumparaturi cu plata in rate in orice domeniu de interes. In plus, pentru orice tranzactie efectuata prin CardAvantaj, inclusiv retragerile de numerar de la ATM, posesorii beneficiaza de un bonus de 0,3% din valoarea acesteia.

„Credit Europe Bank isi doreste fidelizarea portofoliului si se concentreaza pe cresterea gradului de satisfactie al clientilor cu ajutorul unor produse cat mai diversificate. CardAvantaj este lider pe piata cardurilor de credit si consideram oportun ca detinatorii sa beneficieze de oferte atractive pentru alte produse bancare de interes”, declara Dl Omer Tetik, Prim-Vicepresedinte Credit Europe Bank.

Pentru detalii, invitam actualii/potentialii posesori de CardAvantaj sa solicite informatii aditionale in sucursalele Credit Europe Bank.

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *