free download 78 travel guides written by experts

Noi magazine Profi la Oradea, Timisoara si Medias

Astazi, PROFI a inaugurat doua noi magazine, unul in Oradea si unul in Timisoara, urmand ca maine sa mai deschida inca unul la Medias. Astfel, ajunge sa numere 224 de unitati operationale in intreaga tara.

Noul magazin din Oradea este situat pe strada Razboieni nr.55, are o suparafata totala de 522 mp si o sala de vanzari de 270 mp. Unitatea din Timisoara se afla in Piata Nicolae Balcescu nr.2, se intinde pe o suparafata totala de 375 mp si are o suprafata de vanzare de 230 mp. Ambele magazine deschise astazi vor functiona in formatul PROFI City, format ce ajunge la un total de 24 de unitati in toata tara.

Maine, PROFI va inaugura primul sau magazin din Medias, cea de-a 115 localitate in care se face prezent. Aceasta unitate va fi in format standard, are o suprafata totala de 630 mp, un spatiu de vanzari de 450 mp, si isi asteapta clientii pe strada Blajului nr.9.

In momentul de fata, PROFI se situeaza pe un confortabil loc doi in randul celor mai mari retaileri din Romania, avand peste 5000 de angajati si operand cu magazine in format standard si City in 40 de judete.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *