free download 78 travel guides written by experts

Noi imprimante de la HP

HP a lansat pe piata din Romania noi imprimante personale/pentru grupuri mici de lucru tip Laserjet, dotate cu functii pana acum disponibile doar la imprimantele pentru grupuri mari de lucru, mult mai scumpe.

Ca un diferentiator fata de concurenta putem mentiona functia de monitorizare a tonerului, care vine si cu viteza mai mare de imprimare sau cu dimensiuni reduse si design imbunatatit.

HP Laserjet M1522n MFP, M1522nf MFP
Cele mai complete multifuncţionale laser pentru grupuri de lucru

Noile multifuncţionale HP Laserjet din seria M1522 MFP oferă cele mai complete funcţii de imprimare, scanare, copiere şi fax* pentru grupuri mici de lucru, la cele mai mici costuri de exploatare.

Acestea introduc pentru prima oară în piaţa de multifuncţionale laser pentru micile grupuri de lucru o funcţie foarte utilă utilizatorilor, funcţie care se regăsea până acum doar la multifuncţionalele pentru grupuri mari de lucru, mult mai scumpe.

Noua funcţie a multifuncţionalului oferă cele mai mici costuri de utilizare şi întreţinere ale unui echipament laser personal, oferind în orice moment informaţii detaliate despre nivelul de toner rămas într-un cartuş, numărul de pagini imprimate sau copiate cu respectivul cartus şi, foarte important, o estimare a numărului de pagini care mai pot fi imprimate sau copiate cu respectivul cartuş!

O altă funcţie foarte importantă şi utilă pentru utilizatori, care nu se regăseşte la celelalte multifuncţionale similare din piaţă, este conectarea direct în reţea Ethernet, cu posibilitatea de a accesa toate funcţiile de la calculatorul personal conectat în acea reţea. Astfel, nu doar funcţia de imprimare este disponibilă pentru toţi utilizatorii – cum este la restul produselor din piaţă – ci şi funcţia de scanare şi transmitere / recepţionare de fax*.

În cazul multifuncţionalului HP Laserjet M1522nf MFP, care are modulul de fax integrat, acesta poate funcţiona atât independent de calculator (toate fax-urile primite se imprimă automat, toate documentele se trimit prin fax după ce se scanează toate paginile), cât şi în modul PC Fax. Folosind funcţia de PC Fax, utilizatorii pot realiza importante economii de toner şi hârtie – toate fax-urile primite se salvează automat în calculator, utilizatorii putând decide ce fax să păstreze ca fişier electronic, ce fax să imprime sau să şteargă, respectiv orice document electronic se poate transmite direct pe fax din calculator fără a fi necesară imprimarea lui în prealabil. În cazul conectării multifuncţionalului direct în reţea, orice utilizator poate transmite documentele electronice direct pe fax, de la calculatorul personal, fără a fi nevoit să se deplaseze până la multifuncţional!

Preţurile recomandate de vânzare pentru noile multifuncţionale laser monocrom HP sunt:
HP Laserjet M1522n MFP – 289 euro fără TVA
HP Laserjet M1522nf MFP – 329 euro fără TVA

* funcţia de fax este disponibilă doar la HP Laserjet M1522nf MFP

Caracteristici tehnice:

HP Laserjet M1522n MFP

Viteză imprimare / copiere
Până la 23 ppm A4

Timp imprimare prima pagină
Aprox 9.5 sec, chiar şi din Powersave sau Standby

Rezoluţie
1200 x 1200 dpi optic

Limbaj imprimare
HP PCL 5, HP PCL 6, HP PS 3 emulat

Memorie
64 MB

Capacitate hârtie
250 coli + tavă prioritară 10 coli; ADF pentru 50 coli

Duplex
Manual

Scanare
Flatbed şi ADF, 1200 dpi optic, 24 bit COLOR, Twain, disponibilă chiar şi îm reţea

Copiere
600×600 dpi, 1-99 copii, zoom 25-400%

Conectare
USB 2.0 High Speed şi reţea Ethernet 10/100 Mb

Capacitate consumabile
1000 / 2000 pagini A4 conform ISO / IEC 19752

Ciclu lunar recomandat
8000 pagini

Interfata utilizator
Panou frontal cu ecran LCD text

HP Laserjet M1522nf MFP

Ca şi HP Laserjet M1120 MFP plus:
-250    Fax 33.6Kbps, 3 sec / pagină, Super 3G, memorie de 300 pagini
-251    Funcţii complete de PC Fax, chiar şi prin reţea
-252    Private Fax, Fax Tel

HP Laserjet M1120 MFP
Multifuncţionalul laser care nu-şi pierde niciodată capul

Cele mai noi multifuncţionale laser HP monocrom introduc pentru prima oară în piaţa de multifuncţionale laser personale o funcţie foarte utilă utilizatorilor, funcţie care se regăsea până acum doar la multifuncţionalele pentru grupuri mari de lucru, mult mai scumpe.

Noua funcţie a multifuncţionalului oferă cele mai mici costuri de utilizare şi întreţinere ale unui echipament laser personal, oferind în orice moment informaţii detaliate despre nivelul de toner rămas într-un cartuş, numărul de pagini imprimate sau copiate cu respectivul cartuş şi, foarte important, o estimare a numărului de pagini care mai pot fi imprimate sau copiate cu respectivul cartuş!

Astfel, utilizatorii au în orice moment posibilitatea de a şti dacă multifuncţionalul poate să termine tot documentul de imprimat sau copiat sau trebuie să pregătească un nou toner pentru a printa toate paginile dorite. Nu vor mai fi situaţii în care documente urgente nu pot fi imprimate sau copiate din cauza lipsei cartuşului – toată lumea cunoaşte „urgenţele” din timpul nopţii, când trebuie imprimate sau copiate zeci sau sute de pagini până a doua zi la prima oră.

Mai mult, utilizatorii nu vor ajunge in situaţia de a arunca un cartuş de toner înainte ca acesta să fie complet consumat, imprimarea sau copierea putând fi astfel efectuată până la ultima pagină disponibilă. Informaţia referitoare la nivelul toner-ului şi a paginilor imprimate sau care mai pot fi imprimate este conţinută chiar în cartuş, aceasta fiind disponibilă chiar dacă respectivul cartuş a mai fost folosit înainte într-un alt echipament.

Noua serie HP Laserjet M1120 este o alternativă foarte eficientă atât pentru utlizatorii care doresc un multifuncţional (imprimare, copiere scanare) pentru uz personal, acasă sau la birou, cât şi pentru cei care doresc un copiator ieftin dar performant!

Copierea este superioară celei oferite de un copiator tradiţional (analogic, fără imprimare) atât din punct de vedere al calităţii, costurilor, cât şi al uşurinţei în utilizare şi întreţinere.

Modelul M1120n oferă în plus posibilitatea de a utiliza funcţia de imprimare şi scanare direct în reţea, fiecare utilizator putând tipări sau scana direct de la calculatorul personal, fără a fi necesar un server intermediar.

În continuare HP este unul din puţinii producători care produce multifuncţionale laser monocrom care nu au nevoie de timp suplimentar de încălzire, reducând astfel timpul total de tipărire sau copiere şi, dramatic, costurile de energie electrică! Datorită tehnologiei HP Instant On, echipamentul se încălzeşte pe loc, fără a sta minute întregi după ce utilizatorul a dat comanda de imprimare sau copiere până să imprime prima pagină. În plus, imediat după ce multifuncţionalul HP a terminat de tipărit sau copiat tot documentul, el intră automat în modul StandBy, în care consumul de energie electrică este de doar 7 Watt (maxim). Multifuncţionalele fără această tehnologie rămân în modul Ready, în care consumul de energie electrică este de cateva sute de Watt pentru a fi pregătite în orice moment de imprimare sau copiere!

Preţurile recomandate de vânzare pentru noile multifuncţionale laser monocrom HP sunt:
HP Laserjet M1120 MFP – 85 euro fără TVA
HP Laserjet M1120n MFP – 105 euro fără TVA

Caracteristici tehnice:

HP Laserjet M1120 MFP

Viteză imprimare
Până la 19 ppm A4

Viteză copiere
Până la 14 ppm A4

Timp imprimare prima pagină
Aprox. 7 sec, chiar şi din Powersave sau Standby

Rezoluţie
HP Fastres 1200 (echivalent 1200×1200 dpi)

Limbaj imprimare
Host Based / GDI

Memorie
32 MB

Capacitate hârtie
250 coli + tavă prioritară 10 coli

Duplex
Manual

Scanare
Flatbed, 1200 dpi optic, 24 bit COLOR, Twain

Copiere
600×600 dpi, 1-99 copii, zoom 25-400%

Conectare
USB 2.0 High Speed

Capacitate consumabile
1000 / 2000 pagini A4 conform ISO / IEC 19752

Ciclu lunar recomandat
5000 pagini

HP Laserjet M1120n MFP

Ca şi HP Laserjet M1120 MFP plus:
-250    Conectare direct în reţea Ethernet 10/100 Mb prin placa de reţea internă
-251    Imprimare sau scanare direct în reţea

HP Laserjet P1005, P1006, P1505
Imprimantele laser care nu-şi pierd niciodată capul

Cele mai noi imprimante laser HP monocrom introduc pentru prima oară în piaţa de imprimante laser personale o funcţie foarte utilă utilizatorilor, funcţie care se regăsea până acum doar la imprimantele pentru grupuri de lucru, mult mai scumpe.

Noua funcţie a imprimantei oferă cele mai mici costuri de utilizare şi întreţinere ale unui echipament laser personal, oferind în orice moment informaţii detaliate despre nivelul de toner rămas într-un cartuş, numărul de pagini imprimate cu respectivul cartus şi, foarte important, o estimare a numărului de pagini care mai pot fi imprimate cu respectivul cartuş!

Astfel, utilizatorii au în orice moment posibilitatea de a şti dacă imprimanta poate să termine tot documentul de imprimat sau trebuie să pregătească un nou toner pentru a printa toate paginile dorite. Nu vor mai fi situaţii în care documente urgente nu pot fi imprimate din cauza lipsei cartuşului – toată lumea cunoaşte „urgenţele” din timpul nopţii, când trebuie imprimate zeci sau sute de pagini până a doua zi la prima oră.

Mai mult, utilizatorii nu vor ajunge in situaţia de a arunca un cartuş de toner înainte ca acesta să fie complet consumat, imprimarea putând fi astfel efectuată până la ultima pagină disponibilă. Informaţia referitoare la nivelul toner-ului şi a paginilor imprimate sau care mai pot fi imprimate este conţinută chiar în cartuş, aceasta fiind disponibilă chiar dacă respectivul cartuş a mai fost folosit înainte într-un alt echipament.

Informaţia referitoare la starea consumabilului poate fi imprimată chiar in limba română!

Faţă de vechea gamă HP Laserjet 1018, 1020 şi 1022, noile imprimante din seria P1000 aduc monitorizarea cartuşelor, dimensiuni reduse şi viteze mai mari de imprimare.

HP Laserjet P1005 este imprimanta ideală pentru utilizarea personală acasă sau la birou, oferind costuri reduse de utilizare, eficienţă mare pentru documente obişnuite de birou şi uşurinţă în exploatare.

HP Laserjet P1006 aduce un plus de viteză şi flexibilitate de alimentare cu hârtie, oferind o tavă suplimentară prioritară de 10 coli, care permite imprimarea directă pe hârtie specială fără a fi necesară în prealabil îndepărtarea hârtiei obişnuite din imprimantă.

HP Laserjet P1505 este imprimanta ideală pentru mici grupuri de lucru, oferind una dintre cele mai mari viteze de imprimare din gama ieftină – pâna la 23 ppm, prima pagină fiind imprimată în doar 6.5 secunde, chiar şi în cazurile în care imprimanta nu este încălzită. În plus, versiunea de reţea (P1505n) oferă placă de reţea internă pentru conectarea directă a acesteia într-o reţea de calculatoare, pentru partajare imediată. Tot versiunea de reţea permite imprimarea din orice sistem de operare (Linux, Unix etc)  datorită limbajului HP PCL 5e!

În continuare HP este unul dintre puţinii producători care produce imprimante laser monocrom care nu au nevoie de timp suplimentar de încălzire, reducând astfel timpul total de tipărire şi, dramatic, costurile de energie electrică! Datorită tehnologiei HP Instant On, imprimanta se încălzeşte pe loc, fără a sta minute întregi după ce utilizatorul a dat comanda de imprimare până să imprime prima pagină. În plus, imediat după ce imprimanta HP a terminat de tipărit tot documentul, ea intră automat în modul StandBy, în care consumul de energie electrică este de doar 4 Watt (maxim) – similar cu cel al unui telezvizor pus în StandBy. Imprimantele fără această tehnologie rămân în modul Ready, în care consumul de energie electrică este de cateva sute de Watt pentru a fi pregătite în orice moment de imprimare.

Preţurile recomandate de vânzare pentru noile imprimante laser monocrom HP sunt:
HP Laserjet P1005 – 85 euro fără TVA
HP Laserjet P1006 – 105 euro fără TVA
HP Laserjet P1505 – 135 euro fără TVA
HP Laserjet P1505n – 199 euro fără TVA

Caracteristici tehnice:

HP Laserjet 1005

Viteză imprimare
Până la 14 ppm A4

Timp imprimare prima pagină
Aprox. 9 sec, chiar şi din Powersave sau Standby

Rezoluţie
HP Fastres 1200 (echivalent 1200×1200 dpi)

Limbaj imprimare
Host Based / GDI

Memorie
2 MB

Capacitate hârtie
150 coli

Duplex
Manual

Conectare
USB 2.0 High Speed, opţional reţea Ethernet 10/100Mb sau Wireless 802.11 prin print server extern

Capacitate consumabile
750 / 1500 pagini A4 conform ISO / IEC 19752

Ciclu lunar recomandat
5000 pagini

HP Laserjet P1006

Ca şi HP Laserjet 1005 plus:
-250    Viteză de imprimare 16 ppm A4
-251    Memorie 8 MB
-252    Tavă manuală suplimentară pentru 10 coli
-253    Dimensiuni redus

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *