free download 78 travel guides written by experts

Noi hard disk-uri Colour Edition de 2.5″

Verbatim isi extinde gama de culori

Verbatim a adăugat cinci noi culori vibrante pentru gama sa de hard disk-uri portabile – “Sun kissed Yellow”, “Eucalyptus Green”, “Hot Pink”, “Caribbean Blue” și “Volcanic Orange” – ajutând utilizatorii să dețină un look aparte, corespunzător propriului lor stil de viață și de lucru. Toate modelele au o capacitate de stocare de 500 GB.

“Culoarea reprezintă un trend foarte important pentru hardware în acest moment, iar dacă utilizatorii doresc să își asorteze hard disk-ul extern la culoarea laptop-ului sau a PC-ului, sau doar doresc un hard disk extern care să arate foarte bine, noua gamă de culori Verbatim le va aduce o atingere de stil în orice spațiu în care se află,” a declarat Kai Miroschnik, Business Development Manger HDD Verbatim EUMEA. 

Cântărind numai 161 de grame, hard disk-urile subțiri, de 2.5", sunt foarte portabile – se încadrează perfect în palma utilizatorilor și încap foarte bine în orice poșetă a doamnelor sau în buzunarele domnilor.

Cu 5,400 de rotații pe minut, hard disk-urile externe transferă datele cu o viteză de până la 480Mbit/s prin același port USB care asigură și alimentarea, nefiind necesar niciun dispozitiv extern de alimentare. Hard disk-urile sunt însoțite de  “Nero BackItUp 4 Essentials”, un software care permite realizarea de backup-uri regulate pentru datele de pe laptop sau PC, acestea fiind stocate de hard disk-ul Verbatim, reducând posibilitatea pierderii lor.

Fotografiile produselor pot fi găsite la:

//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/NewColourHDD_2_5_Range.JPG
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/NewColourHDD_2_5_Range_Packaging.jpg

Bucuresti, 14.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *