metalshow

Noi facilitati oferite la 1951, numarul Romtelecom pentru serviciul Informatii Diverse

Acum orice persoană care doreşte să afle cum poate ajunge la un Hipermarket real,- sau care sunt cele mai avantajoase preţuri din magazinele real,-, poate apela serviciul Romtelecom „1951 Informaţii Diverse”. La acelaşi număr orice persoană poate afla şi informaţii despre trafic, horoscop, dar chiar şi reţete culinare.   

Serviciul 1951 Informaţii Diverse oferă acum facilităţi suplimentare, inclusiv date privind promoţiile existente în magazinele real,-, folosind ca sursă website-ul www.real-hypermarket.ro.

Ca urmare a dezvoltării platformei 1951, începând cu primăvara acestui an au devenit disponibile progresiv, informaţii despre trafic, ghidul străzilor, sărbători religioase şi evenimente culturale. În plus, apelanţii pot cere informaţii cu privire la rutele naţionale şi externe ale mijloacelor de transport, locaţiile unei bănci din Romania, dar pot consulta şi horoscopul sau reţeta culinară a zilei.

La numărul 1951 sunt oferite în mod tradiţional şi informaţii despre cursul valutar, rezultatele la tragerile loto, codurile poştale, lista farmaciilor non-stop, prognoza meteo. Tot la 1951 apelanţii pot solicita să fie sunaţi la o anumită oră, spre exemplu pentru trezirea de dimineaţă.

„Într-o lume în continuă mişcare, serviciul Informaţii Diverse are avantajul că oferă rapid date utilitare dintr-o plajă largă de surse recunoscute. Ne-am propus să dezvoltăm în continuare acest serviciu, ca urmare a cererilor tot mai variate ale clienţilor noştri. Cel mai recent pas în această direcţie a fost semnarea parteneriatului cu real,- Hypermarket România care oferă şi clienţilor care sună la 1951 aceleaşi date despre cele mai avantajoase preturi” a declarat Olaf Lausen, Director Proiecte Speciale.

„Am încheiat parteneriatul cu Romtelecom din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri o mai mare accesibilitate la informaţii privind adresa, orarul de funcţionare, servicii, etc. pentru magazinele noastre din Bucureşti şi din ţară. Colaborarea a decurs firesc având în vedere că încă de la lansarea serviciului 1951 au fost primite multe apeluri care solicitau informaţii despre hipermarketurile real,-. Am apreciat beneficiile acestei colaborări, având în vedere faptul că serviciul informaţii diverse 1951 are o acoperire naţională, iar reţeaua real,- număra la momentul actual 24 de hipermarketuri in capitala şi în multe centre economice importante ale ţării” a declarat Mirela Şurghie Head of Media real,- Hypermarket România.

Romtelecom este singurul operator de pe piaţă care oferă acest tip de serviciu. Activ de mai bine de 35 ani, 1951 este un serviciu premium, cu facilităţi care se diversifică în permanenţă, disponibil din orice reţea fixă şi mobilă din România şi chiar din reţelele internaţionale.

Tariful pentru apelurile din Romtelecom este de 0,24 euro/apel plus 0,30 euro/minut, TVA inclus.

Mai multe detalii despre Serviciul Informaţii Diverse al Romtelecom sunt disponibile pe site-urile www.1951.ro sau www.romtelecom.ro.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *