free download 78 travel guides written by experts

Noi episoade din „Casa mea bantuita” si „detectivi paranormali”, in fiecare miercuri

pe Crime + Investigation™

Crime + Investigation™ (CI) va difuza, începând cu 17 septembrie, noi episoade din „Casa mea bântuitã” și „Detectivi paranormali”. Aceste seriale vor fi difuzate în fiecare miercuri, începând cu ora 23:00.

În fiecare miercuri, la 23:00, „Casa mea bântuitã” va prezenta relatãri șocante ale unor oameni ale cãror case de vis s-au transformat în case de coșmar. Pentru protagoniști, noile locuințe nu au însemnat doar mobilã nouã, ci și fantome noi. Prin intermediul interviurilor și a unor reconstituiri fidele, fiecare episod din acest nou sezon prezintã oameni care trãiesc sub teroare.

Dupã aceea, la miezul nopții, CI transmite „Detectivi paranormali”, serialul care prezintã povești reale în care clarvãzãtorii au ajutat poliția sã rezolve unele dintre cele mai complicate cazuri. Fie cã a fost vorba de o persoanã dispãrutã sau de elucidarea unei crime brutale, poliția a fost nevoitã sã lase scepticismul deoparte și sã aibã încredere în intuiția și viziunile clarvãzãtorilor.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *