free download 78 travel guides written by experts

Noi dispozitive purtabile Samsung – Gear Sport, Gear Fit2 Pro şi Gear Icon X – pentru a combina în mod inteligent stilul de viaţă cu fitnessul şi sănătatea

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat astăzi trei noi accesorii de top: Gear Sport, un smartwatch pentru fitness versatil şi rezistent la apă, Gear Fit2 Pro, o brățară sport cu funcţii inteligente şi GPS îmbunătăţit, şi Gear IconX, a doua generaţie a revoluţionarelor căşti intraauriculare wireless. Noile dispozitive Gear de la Samsung au fost proiectate pentru a ajuta utilizatorii să profite din plin de activitatea lor zilnică, trăind mai sănătos şi mai echilibrat.

Noile dispozitive Gear sunt compatibile cu o serie de activităţi – de la monitorizarea condiţiei fizice, a nutriţiei şi somnului, la coaching motivaţional și partener de lifestyle. Prin noile capabilităţi smart și caracteristici uşor de utilizat, dar şi prin parteneriatul cu nume de vârf din domeniile tehnologiei şi fitnessului, Samsung ajută utilizatorii să îşi depăşească limitele şi să obțină rezultate îmbunătățite în programul lor de fitness.

„La Samsung, apreciem atletul de zi cu zi – chiar dacă ieşi la o alergare uşoară sau te antrenezi pentru următorul triatlon. Avem un istoric al inovației şi posibilităților multiple, iar accesoriile noastre sunt proiectate să ajute utilizatorii să îşi atingă ţelurile şi aspiraţiile, indiferent de condiţia lor fizică. Susținem înlăturarea preconcepției conform căreia a fi în formă poate însemna un singur lucru, dar și a ideii că fitness trackerele sunt complexe şi potrivite doar pentru cele mai intense antrenamente”, a spus DJ Koh, President of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Noile noastre accesorii Samsung Gear îi ajută pe consumatori să se bucure într-un mod inteligent de un stil de viaţă activ, echilibrat şi împlinit și să obțină o condițe fizică îmbunătățită.”

Gama de dispozitive îmbunătățite Gear Sport şi Gear Fit2 Pro vine cu capabilități noi:
· Cea mai bună monitorizare a înotului şi rezistenţă la apă: Un partener ideal pentru înot – de la tururi de bazin la jucat în piscină – aceste dispozitive sunt certificate pentru rezistența la apă până la 5 ATM*.
· Cu cea mai nouă aplicație Speedo, Speedo On, Gear Sport şi Gear Fit2 Pro permit monitorizarea cu uşurinţă a antrenamentului de înot, măsurând inclusiv numărul de tururi, durata unui tur, durata antrenamentului și multe altele.
· Monitorizare de top a ritmului cardiac: Având o acurateţe îmbunătăţită, dispozitivele oferă monitorizare în timp real a ritmului cardiac. Acestea te ajută să supraveghezi activitatea inimii – indiferent dacă ai parte de un somn liniștit sau de o sesiune de cycling în forță.
· Parteneriate premium: Activitatea de zi cu zi poate fi completată prin intermediul parteneriatului cu Under Armour şi Spotify. Ambele dispozitive asigură acces la aplicaţiile de fitness de la Under Armour, inclusiv Under Armour Record™, MyFitnessPal®, MapMyrun® şi Endomondo™** pentru funcţii ce țin de înregistrarea planurilor nutriționale, a activității fizice sau a somnului – aceste aplicații oferă utilizatorilor o imagine holistică asupra stării de sănătate și asupra performanțelor sportive. Modul Offline al Spotify te ajută să asculţi muzică online, offline sau chiar şi atunci când nu ai smartphone-ul la tine, pentru a te bucura de piesele preferate indiferent de locaţia în care te afli.
· Detectarea automată a activităţii: aceasta este inclusă în dispozitive şi permite sincronizarea automată cu tipul de mișcare pentru a recunoaşte următoarele categorii de activităţi: mers, alergat, ciclism sau activităţi dinamice precum dans sau baschet.
· Motivare personală: Îţi poţi personaliza propriul program de fitness cu obiective specifice şi alerte proprii.

Gear Sport: noul smartwatch versatil, pentru un stil de viaţă activ şi echilibrat

Gear Sport Dual

Gear Sport este elegant, dar şi practic, cu ramă circulară, minimalistă, cu ecran Super AMOLED de 1,2 inci şi interfaţă îmbunătăţită, pentru a accesa informaţiile uşor – chiar şi pe fugă. Cu Gear Sport, utilizatorii îşi pot desfăşura activitatea fizică în timp ce primesc alerte despre gestionarea nutriţiei şi recomandări de activităţi, chiar şi atunci când sunt offline.

Beneficiind de durabilitate de nivel militar, poate fi folosit într-o varietate de medii***. Cu designul elegant, forma ergonmică, dar și o curea de 20 mm ușor de fixat și disponibilă într-o varietate de culori, este perfect pentru orice ocazie şi te ajută să faci tranziţia ușor de la programul de sală la ieşirile în oraş.

Gear Sport va fi disponibil în albastru şi negru şi include funcţii Gear de bază:
· Control al dispozitivelor IoT prin Samsung Connect
· Îndeplineşte funcţia de telecomandă, fie pentru o prezentare PowerPoint sau pentru ochelarii Samsung Gear VR.

Gear Fit2 Pro: o brăţară de fitness avansată cu GPS

Pe lângă funcțiile de monitorizare a înotului și a ritmului cardiac, noul Gear Fit2 Pro dispune de un GPS intern care înregistrează cu acurateţe turele de alergat sau de bicicletă. Ecranul curbat Super AMOLED de 1,5 inci şi touchscreenul color cu rezoluţie mare ale dispozitivului oferă actualizări în timp real şi notificări uşor de citit. Noua brăţară ergonomică este uşoară şi intuitivă, indiferent de activitate. Gear Fit2 este disponibilă în culorile negru şi roşu, iar designul versatil îl transformă într-un accesoriu de stil.

Gear IconX: căşti intraauriculare wireless confortabile

Căştile wireless IconX îţi oferă posibilitatea să asculţi muzica preferată – făcându-ţi traseul de zi cu zi mult mai plăcut sau ajutându-te să obţii mai mult din antrenamente. Muzica poate fi ascultată online și offline prin transferul fişierelor dintr-un smartphone Samsung**** sau PC, ori accesând melodiile preferate prin conexiunea la Bluetooth. Căştile intraauriculare sunt de asemenea conectate la Bixby.***** Apăsând şi menţinând degetul pe cască, poţi folosi comanda vocală pentru a controla playlistul muzical din telefon fără a-l atinge.

Noul model vine în culorile negru, gri şi roz şi este mai ergonomic şi mai uşor decât modelele anterioare, fiind astfel elegant, ergonomic şi uşor de utilizat. Pentru pasionații de fitness, Gear IconX înregistrează automat sesiunea de alergat şi dispune de un antrenor de alergat independent, care poate fi activat prin atingerea căştii, care va oferi actualizări ale exerciţiilor – în timp real şi fără utilizarea telefonului. Modelul beneficiază de încărcare rapidă, autonomia bateriei sporită până la cinci ore de transmisie sau şapte ore de redare a muzicii şi 4GB memorie de stocare.

Urmărește trailerul oficial al accesoriilor Samsung Gear:

Pentru mai multe detalii despre produse, vizitaţi www.samsungmobilepress.com or news.samsung.com/galaxy.

Specificaţii Samsung Gear Sport

Culoare

Negru, Albastru

Ecran

1,2” Super AMOLED Circular

360 x 360, 302ppi

Full Color Always On Display

Corning ® Gorilla ® Glass 3

AP

Dual Core 1.0 GHz

OS

Tizen

Dimensiune

42.9(L) x 44.6 (Î) x 11.6 (D) mm

50g (fără curea)

Curea

20mm

Memorie

4GB Memorie internă, 768MB RAM

Conectivitate

Bluetooth® v4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/GLONASS/Beidou

Senzor

Accelerometru, Giroscop, Barometru, HRM, Lumină ambientală

Baterie

300mAh

Încărcare

Încărcare wireless

Durabilitate

Rezistenţă la apă de 5 ATM

MILSTD810G

Compatibilitate

Samsung Galaxy: Android 4.3 sau versiuni mai recente

Alte telefoane Android: Android 4.4 sau versiuni mai recente

iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 sau versiuni mai recente

Specificaţii Samsung Gear Fit2 Pro

Culoare

Negru, Roşu

Ecran

1,5” Super AMOLED Curbat

216 x 432, 310 ppi

Corning® Gorilla® Glass 3

AP

Dual Core 1.0 GHz

OS

Tizen

Dimensiune

25.0(L) x 51.3(Î) mm

34g (mare), 33 (mic)

Curea

Mic (Dimensiunea încheieturii: 125~165mm)

Mare (Dimensiunea încheieturii: 158~205mm)

Memorie

4GB Memorie internă, 512MB RAM

Conectivitate

Bluetooth® v4.2, Wi-Fi b/g/n, GPS/GLONASS/Beidou

Senzor

Accelerometru, Giroscop, Barometru, HRM

Battery

200mAh

Încărcare

Tip Pogo

Durabilitate

Rezistenţă la imersie până lșa 5 ATM

MIL STD 810G

Compatibilitate

Samsung Galaxy: Android 4.3 sau versiuni mai recente

iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 sau versiuni mai recente

Specificaţii Samsung Gear IconX 2018

Culoare

Negru, Gri, Roz

Mărime

Cască: 18.9 (L) x 21.8 (D) x 22.8(Î) mm/ Carcasă: 73.4 (L) x 44.5 (D) x 31.4(Î) mm

Greutate

Cască: 8.0g fiecare/ Carcasă: 54.5g

Memorie

4GB (fiecare cască)

Conectivitate

Bluetooth® v 4.2

Senzor

Accelerometru, IR, Senzor de atingere capacitiv

Baterie

Cască: 82mAh / Carcasă pentru încărcare: 340mAh
Timp de redare: până la 7 ore (Modul Independent) / până la 5 ore (Modul Bluetooth)
Timp de vorbire: până la 4 ore

USB

2.0 & Type-C

Difuzor

5.8pi Dynamic Driver

Compatibilitate

Android 4.4 sau versiuni mai recente

RAM 1.5 GB sau mai mult

Audio

Formaturi audio: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
Codec audio: Samsung Scalable
Codec, SBC

Limba ghidului vocal

Engleză (SUA), chineză (China), germană (Germania), franceză (Franţa), spaniolă (SUA), coreană (Coreea de Sud), italiană (Italia), rusă (Rusia), japoneză (Japonia)

* Gear Sport şi Gear Fit2 Pro au certificare ISO 22810:2010 pentru măsurarea presiunii de 5 ATM la 50 m adâncime în condiţii specifice. Acest lucru înseamnă că ambele dispozitive pot fi purtate în timpul mersului prin ploaie sau în timpul duşului şi pot fi folosite pentru activităţi în apă de adâncime mică, precum înotul în piscină sau ocean. Totuşi, Gear Sport şi Gear Fit2 Pro nu pot fi folosite în activităţi care implică apă cu presiune ridicată sau submersie la adâncimi mai mari, precum scufundări sau schi nautic.
** Aplicaţiile MapMyRun, Endomondo şi Under Armour Record de la Under Armour pentru dispozitive Gear nu sunt disponibile în Bahrain şi Arabia Saudită, iar aplicaţia MyFitness Pal de la Under Armour nu este disponibilă în Bahrain, Arabia Saudită şi Kuweit.
*** Gear Sport şi Gear Fit2 Pro au certificat MIL-STD-810G.
**** Gear IconX este compatibil cu dispozitivele cu Android 4.4 sau versiuni mai recente.
***** Disponibil doar pentru dispozitivele Samsung cu comandă vocală compatibile cu Bixby, incluzând Galaxy Note8, Galaxy S8 şi Galaxy S8+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *