Kinodiseea

Noi “Deserturi delicate

Milli îţi alintă simţurile prin lansarea unor noi produse în gama “Desert delicat” – Spuma de lapte cu fructe şi Crema Stracciatella, realizate din cel mai proaspăt lapte Milli.

Desertul Milli Spuma de lapte cu fructe oferă un moment de rasfăţ personal printr-un produs sănătos, dulce-acrişor, care are la bază cel mai bun lapte Milli şi căpşuni sau caise. Pentru că este un produs uşor din lapte şi are o textură fină, Spuma de lapte cu fructe este desertul care se pretează oricărui moment al zilei.

Crema Stracciatella este un desert sănătos, diferit de cele obişnuite, dulce şi în acelaşi timp răcoritor, cu o textură atractivă dată de combinaţia interesantă între bucăţele de ciocolată şi cremă fină de iaurt.

O cutie de Spumă de lapte cu fructe Milli are 90 de grame, iar Crema Stracciatella 125 de grame.

Milli este un produs Friesland Foods România, cel mai mare producător de pe piaţa laptelui proaspăt. Compania a intrat pe piaţa românească la începutul anului 2002, prin achiziţionarea companiei olandeze Nutricia Dairy & Drinks, companie ce deţinea în acel moment în ţara noastră societăţile Someşana din Satu-Mare, Belcar din Timişoara şi pachetul majoritar la S.C.I.L., Tîrgu- Mureş. De asemenea, din 2004, Friesland Foods Romania este acţionar majoritar la Napolact, Cluj-Napoca.

Friesland Foods comercializează în România mărcile Milli, Oke, Dots şi Completa. Pe lângă brandurile internaţionale deţinute de grup, filiala din România deţine şi brandurile Napolact şi Napoca.

Friesland Foods, una din primele 10 companii de produse lactate din lume, este o companie olandeză cu o istorie de peste 125 de ani. Friesland are filiale în Europa, Asia, Africa şi America de Sud, produsele sale fiind prezente în peste 100 de ţări. Compania are 16.400 de angajaţi şi în anul 2005 a avut o cifră de afaceri de 4,4 miliarde EUR.

Bucuresti, 31.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *