Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noi concurenti surprinzatori au prins aseara gustul competitiei MasterChef

Telespectatorii au urmărit cu interes cea de a doua ediție a celui mai intens cooking show, MasterChef.

Ediția de aseară a fost presărată cu persoane extrem de hotărâte să obțină un șorț MasterChef, care le poate transforma visul în realitate!

Preparatele lor, extrem de diverse și surprinzătoare, au făcut atât deliciul juraților, cât și al telespectatorilor.

Ediția de aseară a fost urmărită în medie de peste 1 milion de telespectatori la nivel național, pe tot intervalul de difuzare, cuprins între 20:31 și 22:34. Aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția culinară în minutul de aur, de la 21:17. PRO TV a fost lider la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a doua ediție MasterChef obținând 7.4 puncte de rating și 19.8% share.

Cu siguranță, Cristian Costache Grecu i-a luat prin surprindere pe cei trei Chefi în momentul în care a decorat întreg platoul de filmare cu petale de trandafir, lumânări și bilețele cu mesaje. Muzica ambientală a completat plating-ul, însă preparatul său a fost cel care i-a determinat pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean să-i acorde mult râvnitul șorț!

Tot în ediția de ieri, telespectatorii au putut urmări prima audiție la distanță! Cristian Dumitru, de meserie pompier, a avut o surpriză în momentul în care jurații MasterChef i-au făcut o vizită la unitatea de pompieri și l-au provocat să gătească. Norocul a fost de partea sa, reușind să obțină un șorț din partea juriului.

Poate cel mai surprinzător preparat al ediției a fost cel al lui Iulian Ganea, care i-a impresionat pe chefi cu un cozonac făcut fără ou și lapte! Deoarece, în trecut, acesta a fost diagnosticat cu cancer la tiroidă, el a fost nevoit să țină un regim strict, care includea doar câteva alimente, ceea ce l-a determinat să experimenteze alternative la preparatele clasice.

Momentele savuroase ale ediției, răsplătite cu un șorț MasterChef de cei trei Chefi, au fost completate de Alexandru Cucu, Amalia Croitoru, Andreea Hașa, Tudor Aposteanu, Arabela Popescu, Florin Arvunescu, Iuliana Ungheanu, Marius Ciche, Mihai Vladimir sau Nicolae Fotache, Georgiana Prică și Veselina Iovanovici. Aceștia s-au prezentat cu preparate extrem de variate, de la cheesecake cu fructe de pădure și somon în crustă de migdale și ierburi cu sos de hrean, la preparate concept denumite Vara într-o farfurie sau Proiect 1.

Un moment surpriză a fost sosirea în fața bancului de jurizare a doi frați motocicliști, pasionați de gătit, care și-au făcut intrarea în platou pe motocicletă. Dintre cei doi, doar fratele mai mare, Ștefan Pascu, a reușit să treacă de prima jurizare, primind un șorț MasterChef.

MasterChef continuă și săptămâna viitoare, cu două ediții incendiare. Gustul competiției va atinge cote înalte, noi concurenți fiind pregătiți să-i cucerească pe Chefi cu preparatele lor!

Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *