free download 78 travel guides written by experts

Noi căutători de aur se avântă în CANIONUL DIAVOLULUI

O nouă serie pe Discovery Channel

Începând de luni, 14 august, de la ora 21.00

În străfundurile sălbăticiei din Columbia Britanică are loc o nouă “Goană după aur”, într-o zonă supranumită “Canionul Diavolului”. Zăcăminte de aur în valoare de sute de milioane de dolari îi aşteaptă pe cei dispuşi să-şi rişte viaţa ca să le scoată la lumină. Premiera va fi difuzată luni, 14 august, de la ora 21.00, pe Discovery Channel prezintă în premieră Canionul Diavolului.

Canionul Diavolului, Ben van der Valk

Trei bărbaţi, Boyce Goff, Ben van der Valk şi John Belcik, căutători de aur în condiţii extreme, călătoresc separat, ajungând în zone din Canionul Diavolului care sunt cu mult dincolo de locurile unde pot ajunge marile companii miniere. Acolo unde se duc ei nu mai există drumuri, nici cărări, nici echipe de filmare, nici ajutoare de vreun fel. Fiecare trebuie să-şi care în spate tot ce îi trebuie ca să găsească aur şi ca să supravieţuiască în sălbăticia necruţătoare din Canionul Diavolului. Rămaşi singuri timp de mai multe săptămâni, ei îşi filmează aventurile şi sunt prinşi într-un adevărat conflict, între dorinţa de a găsi aur şi nevoia de a face tot ce trebuie pentru a scăpa cu viaţă.

Iarna se apropie rapid şi ameninţător, aşa că Ben şi Boyce trebuie să decidă cât de departe sunt dispuşi să se avânte în canionul unde şi-au pierdut până acum viaţa mii de oameni. În această luptă a omului cu natura, într-unul dintre cele mai dure medii de pe glob, tot ce îşi doresc ei este o şansă să-i fure aurul Diavolului.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.discovery.ro, pe Facebook la https://www.facebook.com/discovery.romania/ şi pe Twitter @Discovery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *