Shadow

Noi carduri cadou pentru comercianții din România, datorită noului parteneriat dintre PayPoint şi divizia epay a Euronet Worldwide

Comercianții parteneri PayPoint vor putea oferi clienților carduri cadou de la branduri de top globale și locale clienților, datorită parteneriatului dintre PayPoint și epay.

Astfel, retailerii din România vor avea acces la un portofoliu atractiv de carduri cadou de la cele mai importante branduri internaționale și locale din domenii precum jocuri, modă, streaming, comerţ electronic și pariuri, disponibil prin integrare API. Cardurile cadou și produsele prepaid de la branduri precum Steam, Holyo, Okto, Betano și multe altele sunt acum disponibile consumatorilor în aproape 20.000 de locații PayPoint. În plus, PayPoint va oferi promoții exclusive în ceea ce privește serviciile suplimentare pentru clienți direct la punctul de vânzare.

PayPoint epay carduri cadou

Prin acest parteneriat, PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, își va extinde portofoliul cu produse profitabile din categoria carduri cadou. Comercianții parteneri PayPoint au acum ocazia să se adreseze unei categorii noi de clienți cu aceste servicii suplimentare și pot genera astfel venituri suplimentare.

„Parteneriatul cu epay a venit în momentul potrivit pentru noi. Obiectivul nostru este să simplificăm plățile pentru clienții care folosesc PayPoint în România, să le oferim soluții securizate de plată digitală dar și servicii inovatoare”, spune Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

În același timp, furnizorul de servicii complete de plată epay, care face parte din rețeaua globală de plăți Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT), va avea avantaje în urma creșterii rețelei de vânzări pentru produsele sale în regiunea Europei Centrale de Est.

„Suntem încântați de colaborarea cu PayPoint în România. Parteneriatul este o etapă importantă pentru noi în strategia de expansiune în Europa Centrală de Est și un alt pas interesant în calea conectării brandurilor cu consumatorii din întreaga lume”, spune Alfred Sterns, Director Europa Centrală de Est.

Utilizarea cardurilor cadou continuă să crească – atât pentru a fi dăruite precum și pentru uzul propriu al clienților. Sunt o alternativă atractivă pentru cei care preferă să nu folosească carduri de credit sau de debit ca metode de plată. Funcționează perfect ca un cadou și vor avea sezonul de vârf în următoarea perioadă de sărbători.

Puteți găsi mai multe informații despre portofoliul de carduri cadou la: https://epayworldwide.com/#supplier-content-categories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *