free download 78 travel guides written by experts

Noi cadouri ecologice pentru Craciun

Botanique, firma care in urma cu un an a lansat BabyTree, primul produs viu, care a revolutionat piata cadourilor corporate, aduce  in acest an noi produse, Petite Rose si LifeTree. Botanique devine astfel prima companie care ofera pe piata ultimele noutati si tendinte in domeniul cadourilor cu mesaj ecologic.            

Botanique va prezinta in primiera un nou concept de cadou – Petite Rose. Acesta inglobeaza intr-un recipient conic transparent, de doar 4 cm, un boboc de trandafir.

Petite Rose este un produs ce conserva frumusetea celei mai cunoscute si apreciate flori din lume, despre care exista legende inca din vremuri indepartate – trandafirul. Apreciat pentru inflorescenta sa perfecta, trandafirul poate transmite celui care il primeste cele mai nobile sentimente. De aceea oamenii au incercat de-a lungul timpului sa-l conserve pentru a se bucura de frumusetea florii lui cat mai mult timp. Acest lucru s-a reusit cu succes, gratie unui procedeu de stabilizare. Prin tratamentul de stabilizare se mentine integritatea plantei si se opreste deteriorarea ei. Timp de cateva zile planta este alimentata cu o solutie ce contine substante naturale si biologice. In timpul acestui proces, rezervele de apa ale plantei se evapora si sunt inlocuite de noua solutie. Gratie acestui procedeu, floarea nu mai are nevoie de apa si lumina. Totusi trebuie tinut cont de faptul ca floarea nu trebuie tinuta in mediu umed pentru ca va mucegai. Petite Rose reprezinta un nou concept de cadou ce inglobeaza intr-un recipient conic transparent, de doar 4 cm un boboc de trandafir. Fata de BabyTree care este o planta vie, in crestere si care necesita atentie si ingrijire, Petite Rose este dedicat persoanelor care nu au timp si care nu doresc sa-si asume responsabilitatea de a creste o planta, dar care iubesc natura si apreciaza frumusetile ei.

LifeTree este un accesoriu 100% ecologic, ce poate fi atasat la orice cadou, buchet de flori sau felicitare.  LifeTree este special pentru ca este viu, pentru ca prin semintele sale pastreaza in forma latenta viata unei plante. Asadar, toti cei care vor primi un LifeTree sunt invitati sa aduca pe lume o noua planta, si nu orice planta ci un “brad”. Iar dintre conifere, MOLIDUL ARGINTIU (Picea Pungens) este poate imaginea “perfecta” a bradutului de Craciun alaturi de care sa va bucurati impreuna cu toata familia. Pentru a-l aduce la maturitate si a va bucura de el, trebuie sa faceti cateva lucruri foarte simple.

Atunci cand v-ati hotarat sa-i dati viata lasati LifeTree-ul in apa peste noapte. Apoi puneti-l intr-un ghiveci sau afara in teren si acoperiti-l cu un strat subtire de pamant. Dupa 1 – 2 saptamani veti vedea primele semne de viata din partea bradutului dumneavoastra pentru ca semintele vor incolti. Cele doua produse pot fi personalizate.

“Botanique isi doreste ca BabyTee sa devina simbolul celor care iubesc natura si o protejeaza intr-o forma sau alta, iar pentru acest lucru, dar si pentru a sarbatori un an de la aparitia lui pe piata lansam in perioada 24 noiembrie – 24 decembrie a.c. Promotia de Craciun, oferind tuturor BabyTree si Petite Rose la pretul de 8 euro/bucata fara TVA, ceea ce reprezinta o reducere de peste 30% fata de pretul initial”, a declarat Patricia Pop, directorul general al firmei.

Toate produsele firmei Botanique se adreseaza in special companiilor si institutiilor care il pot oferi in diverse ocazii (evenimente, aniversari, sarbatori) angajatilor, partenerilor de afaceri, colaboratorilor si furnizorilor. De asemenea persoanele care considera ca „nu trebuie sa golesti magazinele ca sa multumesti pe cineva, atunci cand vrei sa oferi un cadou”, vor aprecia ideea unui cadou mic, valoros, simbolic. Cu alte cuvinte este mai importanta calitatea si conotatia cadoului, decat cantitatea, mai ales in perioade de criza financiara.

Comenzile se pot face de pe pagina de site www.botanique.ro sau pe adresa comanda@botanique.ro si sunt onorate in 24/48 h dupa confirmarea platii, in limita stocului disponibil.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *