free download 78 travel guides written by experts

Noi abonamente de Internet mobil de mare viteza in oferta Vodafone Romania

* Noua oferta de date mobile aduce mai multe optiuni si o valoare de utilizare mai mare pentru clientii Vodafone Romania
* 5 pachete de date mobile Vodafone Mobile Connect, cu trafic nelimitat, la tarife incepand de la 9 Euro / luna
* Cu extraoptiunea de 3 Euro / luna, clientii Vodafone pot suplimenta cu 1 GB traficul initial disponibil la viteza specificata pentru fiecare pachet
* Vodafone extinde oferta speciala pentru laptop-ul Vodafone Log’n’Go, incepand de la 99 Euro (TVA inclus), pana la 31 martie 2009
 

Vodafone Romania lanseaza noi abonamente de Internet mobil de mare viteza, destinate atat utilizatorilor persoane fizice, cat si clientilor din segmentul de business.

„Noua noastra oferta de date mobile in banda larga vine in intampinarea cererii in crestere pentru aceste servicii, in randul tuturor categoriilor de utilizatori. Clientii Vodafone au acum la dispozitie pachete de date variate, cu viteze de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat, adaptate tuturor nevoilor de comunicare. In plus, noile pachete Vodafone Mobile Connect  aduc clientilor nostri mai multe beneficii si o valoare mai mare de utilizare, la preturi foarte avantajoase. Clientii Vodafone se pot bucura de cea mai simpla experienta de utilizare si de mobilitate absoluta cu serviciile noastre de date mobile, disponibile acum in peste 500 de localitati din tara ”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Incepand de astazi, oferta Vodafone Romania de date mobile in banda larga, Vodafone Mobile Connect, cuprinde 5 abonamente cu trafic nelimitat, care acopera nevoile diverse de comunicatii ale utilizatorilor:
– Unlimited Mobile Internet 1,8 Mbps de 9 Euro ofera utilizatorilor viteze de pana la 1,8 Mbps pentru un trafic initial de 1 GB.
– Pentru nevoi mai mari de comunicare, clientii au la dispozitie 2 abonamente Unlimited Mobile Internet  3,6 Mbps, de 11 Euro si, respectiv de 16 Euro, care ofera viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic initial de 2 GB si, respectiv de  4 GB.
– Clientii Vodafone Romania pot opta, de asemenea, pentru unul din pachetele Unlimited Mobile Internet  7,2 Mbps, de 19 Euro sau de 27 de Euro. Aceste abonamente ofera utilizatorilor viteze de transfer al datelor de pana la 7,2 Mbps, pentru un trafic initial de 4 GB si, respectiv de 8 GB.

Traficul de date care depaseste valorile specificate pentru fiecare abonament Vodafone Mobile Connect nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps.

In plus, cu extraoptiunea de 3 Euro / luna, clientii Vodafone pot suplimenta cu 1 GB traficul initial disponibil la viteza specificata pentru fiecare abonament de date mobile.

Vodafone Romania extinde pana la 31 martie 2009 oferta speciala prin care clientii Vodafone pot achizitiona laptop-ul Vodafone Log’n’Go la preturi incepand de la 99 de Euro (TVA inclus). De asemenea, pentru orice abonament Vodafone Mobile Connect incheiat pe o perioada de 2 ani, clientii Vodafone beneficiaza de dispozitive de conectare gratuite.

Accesul la Internet este disponibil in toata reteaua Vodafone Romania, la viteze de pana la 7,2 Mbps in zonele cu acoperire 3G broadband (in peste 500 de localitati, reprezentand 50% din populatia tarii), precum si la nivel national prin GPRS. Serviciile de date mobile sunt disponibile in strainatate, dupa cum urmeaza: la viteze 3G broadband, in 27 de tari/teritorii, prin 34 de operatori, la viteze 3G, in 39 de tari, prin 64 de operatori si la viteze GPRS, in 73 de tari / teritorii, prin 139 de operatori.

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *