free download 78 travel guides written by experts

NOD32 Antivirus si ESET sunt branduri recunoscute de aproape 450 milioane de oameni la nivel mondial

· Sondajul online plaseaza ESET in top 5 in segmentul utilizatorilor finali
· O mare pondere a clientilor ESET se auto-evalueaza ca experti in domeniu
· ESET ocupa pozitia nr. 1 in Romania precum si in Slovacia, Ungaria si Turcia

Aproape 450 milioane de oameni la nivel mondial sunt familiarizati cu solutia antivirus NOD32 si brandul ESET – producatorul acesteia. Aceste date au fost evidentiate in urma unui sondaj condus de United Consultants. Colectarea datelor acestui studiu a avut loc in a doua jumatate a lunii februarie 2009 pe un esantion de aproape 30.000 utilizatori de internet. In acest sondaj au fost prinse 29 de tari, incluzand aici tari din Europa Centrala, Japonia, China, Mexic, Marea Britanie, Germania si Argentina.

ESET a ocupat pozitia a cincea la nivel global, in segmentul utilizatorilor finali de solutii de securitate, cu o cota de piata de 8,9%, depasita numai de producatorii de solutii de securitate americani sau rusi.

Ceea ce este remarcabil este ratingul acordat solutiilor ESET de catre utilizatorii care isi auto-evalueaza cu titlul de expert cunostintele in domeniu. In interiorul acestui grup, solutiile ESET sunt folosite intr-o pondere mult mai mare – cresterea ponderii de utilizare pana la 19% transformandu-le in cele mai utilizate solutii de securitate in interiorul acestui grup de utilizatori “avansati”. Studiul a mai evidentiat si un nivel inalt de satisfactie al utilizatorilor acestor solutii de securitate. Acesta este atestat de pozitia numarul 2 obtinuta de produsele ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security in chestionarul de satisfactie adresat participantilor.

Sondajul a atins si subiecte generale legate de internet si utilizarea solutiilor software. A rezultat ca numai 10% din clientii care au deja instalata o solutie software de securitate utilizeaza o suita complexa de securitate. Vasta majoritate –pana la 70% din respondenti poseda o solutie antivirus simpla pentru a-si proteja statiile.

Studiul a evidentiat de asemenea pozitia de lider de piata pe care o ocupa ESET, in vanzarea de solutii de securitate, in Romania, Slovacia, Tailanda, Ungaria, Argentina, Hong-Kong, Mexic, Turcia, Grecia, Spania; avand in plus o cota de piata semnificativa in Cehia, Rusia, Israel, Polonia, China, Arabia Saudita si Italia.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *