free download 78 travel guides written by experts

Proiecte românești 2018: Noah Watches pregătește lansarea internațională a primului smartwatch hibrid

Noah Watches, companie 100% românească și unul dintre puținii producători de ceasuri din lemn din lume, și-a propus dublarea cifrei de afaceri în 2018 și vrea să acceseze anul acesta mai multe piețe internaționale. După consolidarea afacerii pe piața locală în ultimele 12 luni, compania pregătește lansarea versiunii hibride a primului ceas inteligent din portofoliul brandului și, de asemenea, primul de acest fel conceput și produs în România, disponibil la nivel global.

Noah Watches, companie membră a Grupului de firme APS, și-a extins semnificativ capacitatea de producție, astfel încât va putea produce anual mai mult de 3.000 de ceasuri de lemn – de două ori mai mult decât la începutul anului 2017 – și a lansat, anul acesta, primele 5 Corner Store-uri unde consumatorii din România pot interacționa cu produsele brandului.

“Extinderea capacității de producție și a canalelor de vânzare locale ne permit să oferim clienților din România acces cat mai simplu la brand. Dacă îți dorești un ceas NOAH, îl poți vedea și cumpăra în acest moment din magazinul online (www.noah-watch.com), dar și din rețeaua de Corner Store-uri, pe care o vom extinde cu încă 20 locații noi în 2018”, spune Ruben Perju, unul dintre fondatorii companiei.

Pe lângă investițiile în extinderea capacității de producție și diversificarea canalelor de vânzare, compania are în fază avansată noi produse inovative. Astfel, Noah Watches va începe în 2018 producția primului ceas hibrid de lemn din portofoliul brandului și primul de acest fel disponibil în lume.

Noah Smart Hybrid

“După mii de ceasuri de lemn lucrate manual în ultimii 2 ani și purtate, astăzi, în 10 țări din lume, începem un nou capitol al poveștii brandului NOAH: 2018 este anul în care vom pune pe piață versiunea hibridă a primului ceas inteligent din lemn – o premieră pentru piață și un eveniment pe care îl vom aduce publicului la nivel global”, spune Ruben Perju, unul dintre fondatorii start-up-ului inovativ Noah Watches.

Echipa are deja primele prototipuri în testare, iar lansarea ceasului hibrid se va face printr-o campanie găzduită de Kickstarter – cea mai mare platformă globală de crowdfunding. Aceasta va fi utilizată pentru a anunța internațional produsul, respectiv pentru a asigura posibilitatea achiziționării editiei de lansare a ceasului de către early adopters – consumatorii cei mai conectați cu tehnologia și inovația la nivel global.

Smartwatch-ul hibrid va avea două game disponibile pe Kickstarter, cu variantă de damă și pentru bărbați.

Prima dintre acestea este o variantă smart business – un ceas hibrid pe care îl poti purta la birou – iar prima funcție anunțată de echipa NOAH este aceea de phone call: selectezi 12 persoane de maxim interes din agenda telefonică, iar ceasul te va informa cu privire la apelant în cazul în care nu ai acces direct la telefon, respectiv îți va permite ca prin dublu click pe buton să respingi apelul, dacă ești într-o întâlnire.

Cea de a doua gamă a smartwatch-ului hibrid este dedicată persoanelor active, care doresc să poarte ceasul inclusiv atunci când fac sport, iar pentru a alege numele sub care această gamă va fi disponibilă pe piață, echipa NOAH își provoacă suporterii să fie parte din procesul de naming.

Primele detalii despre smartwatch-ul hibrid dezvoltat de Noah pot fi accesate aici: https://noah-watch.com/smart-hybrid.html.

Fanii brandului care devin membri ai comunității NOAH vor putea achiziționa oricare dintre modelele hibride disponibile în campanie la un preț special, cu 50% discount, pe durata celor 45 de zile de prezență pe Kickstarter.

Comunitatea poate fi accesată online, aici: https://www.facebook.com/groups/1890486784545264.

Despre Noah Watches

Noah Watches este un start-up inovativ de design, concept și producție de ceasuri de lemn și face parte din grupul de companii APS.

Fondată în 2016, de către Ruben Perju și Iosif Harasemiuc, Noah Watches a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproape 250.000 de euro, iar cereri pentru produsele brandului au sosit din 10 țări din lume.

Prețul unui ceas de lemn Noah pornește de la 199 euro, iar cel mai scump produs vândut în 2017 sub acest brand a costat 600 de euro, fiind un ceas special, cu 48 de microcristale inserate manual pe cadran.

Despre ceasurile Noah

Create din lemn, în urma unui proces inovativ de tratare a acestuia, ceasurile NOAH sunt modele unicat, realizate manual și concepute astfel încât purtătorul unui astfel de ceas să aibă o experiență deosebită cu produsul – începând din etapa de alegere a materialelor utilizate, continuând cu designul customizat și ajungând la purtarea efectivă a ceasului. Purtarea unui ceas din lemn este o experiență specială, în procesul de producție fiind eliminate multiple elemente de disconfort precum cel termic, rezultat în urma purtării unui obiect metalic, sau riscul expunerii accidentale la umezeală – ceasurile fiind rezistente la stropire.

Pentru alegerea materialelor utilizate în producerea ceasului pe care îl vor purta, clientii NOAH au la dispozitie esențe exotice de lemn, sosite din toate colțurile lumii: Brazilia, America de Sud, Africa, Madagascar, Ierusalim, Grecia etc. Toate au o duritate ce depășeste 1500 unități pe scara Janka și trec printr-un proces complex de stabilizare și uscare, care-i conferă o duritate crescută înainte de a se transforma în produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *