Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

NOAH Watches lansează Aspire, prima gamă de ceasuri de serie Designed in Transylvania

NOAH Watches, startup de design și productie de ceasuri din lemn, pregătește lansarea pe pițăa a primei sale game de serie – ceasurile Aspire.

Sub conceptul „Designed in Transylvania”, gama va cuprinde 6 modelele originale – 3 de damă respectiv 3 pentru bărbați – și este disponibilă pentru precomandă din această primăvară, exclusiv pe www.noah-watch.com.

După 3 ani de la lansarea brandului și mii de ceasuri unicat purtate pe toate continentele, NOAH își diversifică în 2019 portofoliul cu o categorie nouă: prima și singura gamă de ceasuri de serie, care adresează un public nou, interesat de design, dar într-o gamă de preț mai relaxată.

„Colecția Aspire ne permite să oferim opțiuni tuturor iubitorilor de ceasuri de bună calitate, fără ca prețul să fie o barieră. În această gamă, consumatorul va regăsi aceeași amprentă creativă NOAH, lemn atent selectat și un produs în serie limitată”, spune Ruben Perju, co-fondator NOAH.

NOAH Watches lanseaza Aspire

Cele 6 modele Aspire combină metalul și lemnul, sunt rezistente la apă și vor avea o singură opțiune de personalizare, spre deosebire de produsele unicat, unde posibilitățile sunt multiple. Esențele de lemn folosite pentru această gamă vor fi abanos, măslin, padauk african și kingwood.

Prima ediție Aspire va cuprinde 100 de bucăți pentru fiecare model, toate disponibile pe site-ul www.noah-watch.com, la un preț care porneste de la 599 lei în perioada de precomandă.

Legat de vânzările estimate pentru 2019, NOAH Watches își propune să ajungă la 1.500 de ceasuri – o creștere de aproape 50 de procente față de 2018, când au fost puse pe piață 800 de exemplare de ceasuri unicat.

Pentru finalul acestui an, startup-ul estimează un rulaj de 250.000 euro pe cele două game din portofoliul actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *