metalshow

NO MERCY in Romania, in concert cu Animal X

Pe data de 7 Decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti toti iubitorii muzicii pop sunt invitati la un eveniment special: trupa latino-pop "No Mercy" va concerta incepand cu ora 20.00 impreuna cu Animal X cea mai buna trupa de dance din Romania. Celebrul artist Marty Cintron vocea No Mercy, fost number one al topurilor dance europene, se afla pentru a doua oara  in tara noastra si prima oara in Bucuresti, intr-un concert de asemenea anvergura.
 
In 11 ani de activitate, No Mercy a obtinut vanzari de peste 10 milioane de albume in intreaga lume, fiind apreciati de milioane de fani. Imbinand stilul pop cu muzica latino, formatia  a lansat succese de nr. 1 in topuri: „Where do you go", „When I Die'', „Missing", „Kiss You All Over”, „Please don’t go”.

Marty Cintron de la No Mercy este o vedeta pop cunoscuta in toata lumea, care a creat un succes imens. Marty Cintron, solistul si cofondatorul trupei No Mercy nu si-a pierdut niciodata pasiunea pentru muzica: compus, cantat si produs. Este greu sa gasesti artisti care, in ciuda succesului enorm, reusesc sa ramana cu picioarele pe pamant si sa mentina o atitudine pozitiva. Ca marea majoritate a artistilor de succes, Marty a trecut prin multe experiente. Cu toate acestea pasiunea si dragostea pentru muzica l-au ajutat sa treaca peste ele si sa se dezvolte ca artist.

Istoria No Mercy incepe in anii 90 atunci cand Frank Farian s-a intalnit cu Marty Cintron. Artistul nascut in NY cu radacini in Puerto Rico a fost observat de producatorul de succes intr-un club din Ocean Drive, Miami. Neamtul, cu instinctul sau pentru talent, (mai lansase succese ca Boney M, Milli Vanilli sau La Bouche) a fost imediat impresionat de calitatile vocale si instrumentale (chitara) ale lui Marty. L-a invitat de indata la o repetitie in studioul sau din Germania. Cei doi au decis formarea unei trupe. Semnul caracteristic al trupei s-a dorit sa fie combinatia de voci superbe, ajutate de un sunet distinctiv de chitara si de o prezentare scenica perfecta, cerinte care necesita cele mai inalte niveluri posibile de profesionalism si daruire din partea artistilor. Se nascuse NO MERCY. Nu a durat mult pana cand trioul latino-american a intrat in elita popului international. Din 1996 si pana azi au adunat hit dupa hit si au cucerit primele pozitii din topuri peste tot in lume!

Chiar daca stilul No Mercy este o combinatie de atmosfera energica de petrecere, tempo-ul crescut al pieselor dance este temperat de jam-urile tempo mediu si de balade care prezinta abilitatile vocale ale trioului. Dar ceea ce deosebeste No Mercy de restul trupelor este sunetul lor. Prin combinarea ritmurilor pop, dance, R&B cu sunetul mediteranean al chitarii spaniole, muzica No Mercy capata o noua dimensiune.

Povestea celor trei animale, VIERME, SOPARLA, HIENA, sub numele de ANIMAL X, incepe in Constanta si are la baza pasiunea pentru break-dance. ANIMAL X este detinatoarea unor recorduri greu de egalat in muzica romaneasca si e cu siguranta o trupa care, datorita numeroaselor difuzari si aparitii, s-a facut remarcata in lumea show-biz-ului. Ceea ce-i diferentiaza de alt trupe este faptul ca au avut, inca de la inceput, o personalitate distincta, nume de scena deosebite si o coregrafie impecabila. Cei trei au umor si se distreaza bine impreuna, dar capul rautatilor este Serban, care gaseste porecle tuturor prietenilor, ba chiar si cunoscutilor.

Concertul de la Bucuresti va fi o premiera si un act inedit, plin de surprize! Momentul serii va fi interpretarea reciproca a unei piese din repertoriile celor doua formatii. No Mercy in concert cu Animal X in peste doua ore de distractie la maxim si muzica best of the best!!! Doua ore de adrenalina muzicala si un show exploziv.

Cu ocazia acestui concert, No Mercy anunta lansarea in Romania a albumului „BESTOF THE BEST GOLD"  iar ANIMAL X isi vor lansa primul lor „BEST OF”.

Biletele se vor pune in vanzare in reteaua nationala Diverta si la casa de bilete a Salii Palatului si online la www.bilete.ro incepand cu data de 15 noiembrie si preturile acestora vor varia intre 20 RON si 50 RON.

Bucuresti, 8.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *